VOZILO HITNE PREGAZILO TRI DEVOJKE, JEDNA TEŠKO POVREĐENA! Teška nesreća u Zagrebu: Pokosio devojke po povratku sa intervencije!
Foto: Printscreen 24sata.hr

Strašno

VOZILO HITNE PREGAZILO TRI DEVOJKE, JEDNA TEŠKO POVREĐENA! Teška nesreća u Zagrebu: Pokosio devojke po povratku sa intervencije!

Hrvatska -

Tri maloletnice povređene su večeras u Zagrebu u teškoj saobraćajnoj nesreći u kojoj je učestvovalo vozilo Hitne medicinske pomoći. Jedna devojka zadobila je teške telesne povrede Nesreća se dogodila na zagrebačkom Bundeku nešto iza 22 sata.

Iz zagrebačke policije potvrdili su da su obavešteni o nesreći kao i da je policija izašla na mesto događaja, dok se sve druge okolnosti utvrđuju, odnosno uviđaj je u toku. Kako se nezvanično saznaje, prema prvim informacijama sa mesta događaja, vozač Hitne pomoći je vozilom pregazio tri maloletnice koje su sedele kraj vozila na trotoaru i koje nije video kada je pokretao vozilo.

Naime, vozilo Hitne pomoći bilo je na intervenciji na Bundeku zbog jednog drugog slučaja. Kada su završili sa intervencijom, krenuli su prema bolnici, ali su u blizini vozila sedele tri maloletnice koje vozač nije primetio jer su mu se nalazile u tzv. mrtvom uglu pa ih je vozilo pregazilo.

(Jutarnji list)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track