JEZIV SNIMAK IZ HRVATSKE: Dečak siluje mačku, muškarac ga snima, vrište od smeha sve vreme?! ŽELUDAC DA TI SE OKRENE (VIDEO)
Foto: Shutterstock, Facebook/DNEVNIK.hr

užas

JEZIV SNIMAK IZ HRVATSKE: Dečak siluje mačku, muškarac ga snima, vrište od smeha sve vreme?! ŽELUDAC DA TI SE OKRENE (VIDEO)

Hrvatska -

Snimak na kome se vidi kako maloletnik iz Hrvatske seksualno zlostavlja mačku danima kruži internetom.

Da stvar bude gora, prema informacijama hrvatskih medija, jezivu scenu snimila je odrasla osoba, a na snimku se navodno moglo čuti da se sve vreme zajedno smeju. Policija je privela jednog maloletnika i istraga je u toku, a mačka je prema navodima hrvatskih medija na kraju ubijena.

Snimak zoofilije je i bez zvuka toliko šokantan da se od gledanja diže želudac.

Ekipa Provjerenog zamaglila je snimak i isključila zvuk. Na snimku se vidi maloletni dečak koji uz pomoć svojih vršnjaka seksualno zlostavlja mačku, a sve to navodno snima odrasla osoba.

Snimak je nastao u jednom od međimurskih naselja u kasnim noćnim satima. Dok je većina stanovnika na malim ekranima pratila polufinale Lige nacija između Hrvatske i Holandije, maloletnici i muškarac koji ih snima imali su drugu zabavu.

- Najšokantnije je to što je njima sve to bilo zapravo zabavno. Nekakva igra. Imaju apsolutni manjak empatije da je to živo biće koje oseća i pati i koje je u tom trenutku definitivno bilo zlostavljano. Dakle niko od prisutnih nije pokazao ni trunku sažaljenja. To je najgore od svega - rekla je predsednica udruženja "Sklonište dobrote" Barbara Jagec koja je snimak poslala policiji.

Iz Policijske uprave međimurske navode da su reagovali čim su dobili dopis iz opštinskog državnog tužilaštva o zlostavljanju mačića u jednom naselju.

Mlađi maloletnik je uhapšen iste večeri.

(Kurir.rs/Dnevnik)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track