DRAMATIČAN SNIMAK HAPŠENJA UBICE IZ SISKA: Makni se od prozora, tu je bomba, zaključajte vrata! POTERA TRAJALA CELU NOĆ (VIDEO)
Foto: Printscreen Facebook/večernji list

neverica

DRAMATIČAN SNIMAK HAPŠENJA UBICE IZ SISKA: Makni se od prozora, tu je bomba, zaključajte vrata! POTERA TRAJALA CELU NOĆ (VIDEO)

Hrvatska -

Muškarac koji je ubio ženu u u Sisku doveden je u službene prostorije policije i uskoro će biti saslušan.

Na društvenim mrežama se pojavio snimak hapšenja na kome se vidi kako su do zuba naoružani policajci nasred ulice savladali begunca i kako upozoravaju jedni druge da paze na bombe.

- Stani je*em ti mater - čuje se na snimku.

- Makni se! Tu je bomba. Udalji se od bombe - čuje se zatim na snimcima na kome se vide dramatični trenuci hapšenja muškarca koji je sinoć pucao u romskom naselju Capraške Poljane.

Na snimku se vidi i kako hrvatski policajci vode begunca preko puta. Neko dobacuje da ga dobro pretresu. Policija zatim upozorava ljude da se zaključaju.

- Idite unutra - viču policajci meštanima koji sve promatraju kroz prozore.

Neprestano ih upozoravaju da se maknu.

- Maknite se od balkona tu je bomba - čuje se na snimku, ali nije jasno ko to govori.

Muškarac je sinoć oko 20 sati u sisačkom naselju Kanak, podsetimo, pucao iz kalašnjikova, jedna žena (45) je nastradala, četiri osobe su povređene, a još dve su zadobile povrede tokom bekstva. Zapaljene su i dve kuće.

- Dvije osobe su u jako teškom stanju, nalaze se na respiratoru, a druge dve su van životne opasnosti - rekao je načelnik sisačke policije.

Napadač je pobegao u šumu.

Potera je trajala do ranih jutarnjih sati.

(Kurir.rs/Večernji)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track