"OD TADA NE SPAVAM, UŽASNUT SAM!" Lički stočar koji je pronašao mrtvu bebu u bunaru van sebe: Bila je umotana u crnu vreću
Foto: Shutterstock

"OD TADA NE SPAVAM, UŽASNUT SAM!" Lički stočar koji je pronašao mrtvu bebu u bunaru van sebe: Bila je umotana u crnu vreću

Hrvatska -

Zbog ubistva novorođenčeta čije je telo nađeno 4. avgusta u seoskom bunaru kod Perušića uhapšena je 20-godišnjakinja koja je pod sumnjom za teško ubistvo završila u policijskom pritvoru.

Ličko-senjska policija izvestila je u četvrtak da je dovršila opsežno i složeno kriminalističko istraživanje kojim je utvrđeno da je osumnjičena 20-godišnja hrvatska državljanka počinila kazneno delo teškog ubistva.

Nakon hapšenja predata je pritvorskom nadzorniku i protiv nje je podneta kaznena prijava nadležnom tužilaštvu. Portal Slobodna Lika objavio je da je telo bebe nađeno u seoskom bunaru.

Bilo je umotano u crnu vreću i bačeno u bunar pun vode. Pronašao ga je stočar kada je došao da uzme vode iz bunara da bi napojio stoku. Novorođenče je nađeno u gotovo pustom naselju pa se pretpostavljalo da je tamo dovezeno.

– Ja sam toliko užasnut da ne znam što bih uopšte rekao. Sve što sam mogao i znao, odmah sam rekao policiji koju sam nazvao. Od tada ne spavam. Užasno je to. Idete po vodu i onda se skamenite zbog onog što vidite. Ne možete verovati svojim očima. Bez reči sam. I ne bih dalje ništa govorio - rekao je za Jutarnji list kratko stočar koji je kobnog dana u svom bunaru pronašao mrtvo novorođenče.

Kurir.rs/Večernji list

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track