HRVAT I SRPKINJA PODVODILI BRAZILKE: Objavili njihove slike, telefoni zvonili KAO LUDI - evo koliko su zaradili PRE HAPŠENJA
Foto: SFM Press Reporter / Alamy / Alamy /, Ilustracija, Printscreen YouTube/Al Džazira

HRVAT I SRPKINJA PODVODILI BRAZILKE: Objavili njihove slike, telefoni zvonili KAO LUDI - evo koliko su zaradili PRE HAPŠENJA

Hrvatska -

Kad je 19-godišnji Šibenčanin sa svojom 23-godišnjom prijateljicom iz Srbije odlučio da organizuje prodavanje ljubavi na šibenskom području, ali i šire, nisu razmišljali o posledicama koje ta vrsta biznisa povlači za sobom.

Trenutno se dvoje mladih svodnika nalazi iza rešetaka šibenskog zatvora jer su, ako je suditi prema krivičnoj prijavi, od 3. do 13. septembra svojim maštovitim oglasima sa strastvenom ponudom, regrutovali dve državljanke Brazila stare 23 i 35 godina radi pružanja seksualnih odnosa.

Osim po Šibeniku, Brazilke su nudili i po drugim gradovima u Hrvatskoj, a kako su otkrili šibenski kriminalisti, dvojac je u tu svrhu kreirao oglas na internet stranicama uz objavljene fotografije devojaka te su dogovarali usluge s klijentima.

Telefoni su im, s obzirom na egzotičnu ponudu, zvonili kao ludi. Zaradu od pruženih usluga su delili s prodavačicama ljubavi, a ujedno je otkriveno i da su novčani deo od pruženih usluga osumnjičeni dobijali uplatama putem bonova na svoje račune.

Mladića policija tereti za dva krivična dela prostitucije kao i mladu damu koja je iza zatvora rešetaka završila i zbog drugih krivičnih dela.

Policija sumnja da su u tom kratkom periodu, prema prikupljenim informacijama, uspeli da zarade tek 582 evra.

O svojim potezima s druge strane zakona moći će u miru razmišljati u ćelijama zatvora idućih mesec dana jer im je toliko odredio sudija istrage Županijskog suda kad je odlučivao o pritvoru.

(Kurir.rs/Jutarnji)

Bonus video:

00:06

Sanja Stanković posle afere prostitucija posetila manastir

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track