UŽAS U SLAVONIJI: Monstrum sa prijateljem SATIMA SILOVAO kumovu ženu dok su joj deca bila u kući
Foto: Shutterstock

jezivo

UŽAS U SLAVONIJI: Monstrum sa prijateljem SATIMA SILOVAO kumovu ženu dok su joj deca bila u kući

Hrvatska -

Dvojica muškaraca iz Slavonije upala su u kuću žene usred bela dana dok joj je suprug bio odsutan nakon čega su je satima silovali.

Suprugov venčani kum (30) i njegov prijatelj (29) su joj najpre zapretili, jedan od njih je potom navodno tresao njeno jednogodišnje dete, a onda su je višestruko silovali dva sata iako ih je žrtva sve vreme molila da prekinu i da je puste.

Jeziv slučaj dogodio se prošlog septembra.

Dok su se izmenjivali na njoj, šmrkali su drogu, navela je žrtva. Kad su izlazili iz kuće, rekli su joj da će se vratiti, a to ju je posebno uplašilo. Žrtva se, kako je rekla istražiteljima, osećala užasno, prljavo, ružno i jadno.

Opirala se kad su joj rekli da žele seks, govorila im da ne želi, da ima menstruaciju, ali kum joj je zapretio da će joj njegov prijatelj nešto nažao učiniti.

Optuženi kum negirao je počinjenje krivičnog dela navodeći da je pre toga najmanje sedam puta imao sa kumovima seks u troje.

Njegov prijatelj takođe je negirao silovanje rekavši da ga je žena lažno optužila jer se bojala da njen muž ne saznao, budući da je insistirala da o tome ne priča njenom mužu.

Veštak je utvrdio da su kod žrtve prisutni znaci traume usled izloženosti emocionalnom i seksualnom zlostavljanju.

- Ispoljavaju se u izraženoj pobuđenosti autonomnog vegetativnog sistema, naglašenoj napetosti i zakočenosti u komunikaciji, vidnoj nelagodi kao i osećaju srama i stida prilikom opisa pojedinih okolnosti izvršenja krivičnog dela, nelagode uzrokovane saznanjem članova uže i šire porodice te drugih osoba iz okruženja o izvršenju kaznenog dela, strahovima vezanim za buduće funkcionisanje sa suprugom i očuvanje bračne zajednice, mogućih posledica na funkcionisanje njene porodice, a posebno dece u lokalnom okruženju i strahovanja vezanih uz moguću osvetu optuženih - navela je veštakinja nakon razgovora sa žrtvom.

Zaključak veštaka je da žena nije izmislila priču.

- Žrtva nije sklona izmišljanju događaja. Nije sugestibilna odnosno podložna uticaju drugih osoba - navodi veštakinja.

(Kurir.rs/24sata)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja