"VUKAO IH JE 300 METARA, OVAKO NEŠTO NIKADA NISMO VIDELI" Strava na auto-putu kod Gospića, vozač UBICA skovao JEZIV PLAN!
Foto: Shutterstock

"VUKAO IH JE 300 METARA, OVAKO NEŠTO NIKADA NISMO VIDELI" Strava na auto-putu kod Gospića, vozač UBICA skovao JEZIV PLAN!

Hrvatska -

Lički policajci i dalje tragaju za vozačem kombija koji je u četvrtak rano ujutro ubio dve osobe u stravičnoj nesreći na autoputu A1 kod Gospića.

A kako se saznaje, prizor koji je zatekao putare i sve okupljene bio je šokantan. Kako su rekli, ovakve scene nikada nisu snimali.

Prema nezvaničnim informacijama, nesreća kod Gospića dogodila se nešto pre 5.00 sati, dok je na tom delu auto-puta navodno padala kiša.

Vozač kombija ogulinskih registracija, koji je pobegao, iz za sada nepoznatog razloga udario je u motocikl, u kojem su navodno bila dva Nepalaca. Motocikl je registrovan na 26-godišnjeg muškarca iz Nepala.

Nakon naleta, vozač se nije odmah zaustavio, već ih je vukao oko 300 metara pre nego što je stao u zaustavnu traku, a motocikl je bukvalno zaglavio ispod kombija, a tela na putu.

Iz krugova bliskih istrazi saznaje se da veruju da je iza kombija iz nesreće vozio drugi kombi. Nakon udesa, vozač je navodno ušao u njega i pobegao sa još nepoznatim osobama.

Na autoputu A1 Zagreb-Ploče-Karamatići između čvorova Gospić i Gornja Ploča u smeru Dubrovnika i dalje je u prekidu saobraćaj zbog saobraćajne nezgode. Tura ide preko Gospića i Raduča prema A1 i čvoru Sveti Rok, javlja HAK.

Kurir.rs/24sata.hr

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track