NEPOZNATI MUŠKARAC MAMI DECU DA UĐU U NJEGOV AUTOMOBIL: Uzbuna u OVIM hrvatskim mestima! Navodno se predstavlja kao vozač Ubera
Foto: Printscreen Video Plus

NEPOZNATI MUŠKARAC MAMI DECU DA UĐU U NJEGOV AUTOMOBIL: Uzbuna u OVIM hrvatskim mestima! Navodno se predstavlja kao vozač Ubera

Hrvatska -

Zabrinuti roditelji snimili su muškarca koji u hrvatskim mestima Pazin i Trviž navodno laže decu kako bi ih namamio da uđu s njim u automobil. Na videu koji je objavljen na društvenim mrežama nepoznati čovek ispred škole u Pazinu ulazi u svoj automobil, ali slični incidenti dogodili su se i u drugim delovima grada i okoline.

Na engleskom govori kako je on je vozač Ubera, te da će ih odvesti kući ili u školu jer je školski autobus otkazan.

Policija je zasad primila samo jednu prijavu. Sada utvrđuju okolnosti događaja i pokušavaju doći do muškarca kako bi s njim obavili razgovor.

Nezvanično se saznaje da je reč o stranom državljaninu, ali policija ga još nije uspela identifikovati.

"Pozivamo građane ako primete muškarca, čije se fotografije i snimci dele na društvenim mrežama, da o tome obaveste policiju na broj 192 kako bi se s njim mogao obaviti razgovor o navedenim okolnostima. Takođe pozivamo roditelje da razgovaraju s decom i da ih savetuju da budu oprezni u komunikaciji s nepoznatim osobama, da ne veruju neznancima, ne primaju od njih darove niti s njima odlaze bilo gde bez znanja roditelja", napisali su iz PU istarske.

(Kurir.rs/Dnevnik.hr)

Bonus video:

08:59

KADA SAM ČUO DA ĆE HRVATSKA PREDSEDAVATI OVIM SAVEZOM, NISAM VEROVAO! Štrbac o paradoksu: Opet sve lome preko leđa Srba

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track