NEVEROVATNA SAOBRAĆAJKA U HRVATSKOJ! Probio ogradu, sleteo sa nadvožnjaka, pa se PREVRNUO - Evo kako je prošao vozač (FOTO)
Foto: Facebook/Vatrogasci Umag

NEVEROVATNA SAOBRAĆAJKA U HRVATSKOJ! Probio ogradu, sleteo sa nadvožnjaka, pa se PREVRNUO - Evo kako je prošao vozač (FOTO)

Hrvatska -

Rano jutros kod Brtonigle u Istri dogodila se saobraćajna nesreća u kojoj je jedna osoba povređena, a na licu mesta su intervenisali policija, Hitna pomoć i vatrogasci Javne vatrogasne postrojbe Umag.

- Oko 02.40 časova na lokalnom putu od Radina u pravcu Brtonigle, automobilom pulskih registarskih oznaka upravljao je 54-godišnji hrvatski državljanin, koji je usled neprilagođene brzine i oštrog skretanja ulevo, izgubio kontrolu nad vozilom i udario u metalnu zaštitnu ogradu na nadvožnjaku. Nakon toga je nastavio vožnju i udario u metalne podupirače žičane ograde, nastavio nizbrdo i automobil je sleteo sa nadvožnjaka - saopštila je PU Istra.

U udesu vozač je zadobio lakše telesne povrede, ali je preventivno prevezen u Opštu bolnicu u Puli.

Vozač nije bio pod dejstvom alkohola, a protiv njega je pokrenuta prekršajna prijava, saopšteno je iz OKC-a PU istarske.

(Kurir.rs/Jutarnji list/Preneo: Đ. M.)

Bonus video:

00:58

OD POČETKA GODINE DOGODILO SE 20.000 SAOBRAĆAJNIH NESREĆA Stević: Naravno da su kazne ogromne za BEZOBZIRNE VOZAČE!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track