OVO JE STELA KOJA JE POGINULA U JEZIVOJ NESREĆI: Kamion pokupio studentkinju na trotoaru, vukao je 20 metara, ulica bila PUNA KRVI
Foto: Printscreen/Facebook

tuga

OVO JE STELA KOJA JE POGINULA U JEZIVOJ NESREĆI: Kamion pokupio studentkinju na trotoaru, vukao je 20 metara, ulica bila PUNA KRVI

Hrvatska -

Stela Novaković (23) iz Daruvara poginula je u stravičnoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u utorak kod Hotela Park u Lovranu.

Saobraćajna nesreća se dogodila oko 11 dati kad je tri devojke na trotoaru pokosio kamion sa pumpom za beton. Stela je nažalost podlegla teškim povredama na mestu saobraćajne nesreće, lekari se bore za život druge devojke, a treća je lakše povređena.

Lokalni portali navode da je Daruvar u šoku. Stela je studirala u Rijeci i bila je odličan student. Bila je u dugogodišnjoj vezi s poznatim daruvarskim reperom.

Hrvatski portal 24sata navodi da je scena na mestu nesreće užasavajuća.

- Cure od dvadesetak godina hodale su trotoarom kad ih je vozač kamiona pokupio. Tokom vožnje mu je popustio stabilizator usled čega mu se otkačila takozvana noga na kamionu. Prvo je pokupio saobraćajni znak, a onda i tu nesrećnu curu koju je vukao dvadesetak metara dok nije valjda shvatio šta se događa - ispričao je svedok.

Stela Novaković
foto: Printscreen/Facebook

Drugi očevidac navodi da je ulica bila puna krvi.

- Dve devojke su odbačene u obližnju ogradu pri čemu je jedna jako udarila glavom. Krvi je bilo posvuda... Strašan prizor. Što ti je život, mirno šetaš trotoarom, a onda te više nema. Koliko znam reč je o mladim studentkinjama. Tragedija za njih i porodice, ali i za nesrećnog vozača koji je bio u apsolutnom šoku - opisao je stravičnu nesreću direktor obližnjeg hotela.

Ranije je brat vozača za 24sata takođe rekao da je kamionu popustio stabilizator.

- Brat je u teškom stanju šoka i psihički je rastrojen. Sve što sad znam je da je stabilizator na beton pumpi popustio - rekao je brat vozača kamiona.

(Kurir.rs/24sata/Preneo Z.Ko)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track