OPSADNO STANJE U ZAGREBU: Muškarac usmrtio ženu, sve to gledao njihov sin i DOZIVAO POMOĆ
Foto: Profimedia

strašno

OPSADNO STANJE U ZAGREBU: Muškarac usmrtio ženu, sve to gledao njihov sin i DOZIVAO POMOĆ

Hrvatska -

U severnom delu Livadićeve kod zagrebačkog Kvatrića već neko vreme traje opsadno stanje. Policija je blokirala deo ulice i ogradila je policijskom trakom i ne propušta ni vozila ni pešake.

Prema nezvaničnim informacijama, došlo je do pucnjave iz vatrenog oružja u kojoj je ranjena žena, a počinilac se trenutno nalazi u prostorijama policije. Kako je javljeno, ranjena žena je preminula u bolnici.

Nedugo zatim, policija je potvrdila da je došlo do pucnjave.

"Muškarac je 5. aprila oko 7.25 sati na području Maksimira ispalio hitac iz vatrenog oružja u stanu, pri čemu je povređen član porodice. Policijski službenici su povređenu ženu izvukli iz stana i ukazali joj lekarsku pomoć", saopštila je policija i dodala da je osumnjičena pod njihovim nadzorom.

Na licu mesta je u toku policijski uviđaj radi utvrđivanja svih okolnosti, nakon čega će biti poznato da li će muškarac biti optužen za ubistvo u pokušaju ili za neku drugu manju kvalifikaciju dela. Takođe, oružje kojim je pucano nije poznato da li je bilo legalno ili ne.

"Komšinica mi je rekla da je jutros, dok je otvarala prozore da vidi odakle dopire buka, videla mladića totalno usplahirenog kako doziva upomoć i moli ljude da se zove odmah policija. Poslije sam čula da je policiji taj dečko rekao da je njegov tata ranio mamu i ne mogu ni zamisliti kakve su to scene bile. Prestrašno u kakvo smo se društvo pretvorili da deca pate i svedočimo tragedijama", rekla nam je komšinica koja stanuje prekoputa.

(Kurir.rs/Jutanji.hr/ Preneo: T.A.)

Bonus video:

00:17

PUCNJAVA U PETROVCU NA MLAVI: Na parkingu upucan poznati advokat

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track