TVIT ZAEVA S DIMITROVIM ODJEKNUO GRČKIM MEDIJIMA: To je poruka Skoplja Atini! (FOTO)
Foto: Twitter/Зоран Заев

na istoj liniji

TVIT ZAEVA S DIMITROVIM ODJEKNUO GRČKIM MEDIJIMA: To je poruka Skoplja Atini! (FOTO)

Severna Makedonija -

Fotografije makedonskog premijera Zorana Zaeva i ministra inostranih poslova Nikole Dimitrova iz Strumica, objavljene juče na društvenim mrežama, primetili su i grčki mediji, koji to tumače kao poruku Skoplja Atini.

"Simbolična fotografija i poruka Zaeva i Dimitrova Atini: Na istoj smo liniji"; "Zaev-Dimitrov: Na istoj liniji i zajedničkoj rekreaciji"; "Tvit Zaeva sa porukom o njegovim odnosima sa Dimitrovim" "Vožnja motorima i poruka Zaeva Atini povodom skopskog pitanja"; "Zaev i Dimitrov voze motore", neki su od naslova u elektronskim izdanjima grčkih medija.

Elektronski mediji u Grčkoj prenose, osim fotografija koje je okačio Zaev na Tviter, i poruke koje su napisali Zaev i Dimitrov.

"Makedonski premijer Zaev je objavio lični demanti u vezi sa navodnim neslaganje koje postoji između njega i šefa diplomatije Nikole Dimitrova, istovremeno poslavši i poruku Atini", piše jedan portal.

"'Sve je u redu' je poruka koju je očigledno želeo da uputi premijer Zaev povodom medijskih spekulacija da postoji neslaganje između njega i ministra spoljnih poslova Dimitrova", ističe drugi.

Kurir.rs/Sloboden pečat

Foto: Twitter/Зоран Заев

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja