SKANDAL U AVIONU ZA SKOPLJE! PUTNIK URLAO NA STJUARDESU ZBOG SENDVIČA: Glupa ku.ko! (VIDEO)
Foto: Printscreen/ Youtube

INCIDENT

SKANDAL U AVIONU ZA SKOPLJE! PUTNIK URLAO NA STJUARDESU ZBOG SENDVIČA: Glupa ku.ko! (VIDEO)

Severna Makedonija -

Jedan putnik je u avionu koji je iz Londona leteo za Skoplje izazvao indicent kada je napao stjuardesu i nazivao je pogrdnim imenima, a sve zato što je mislio da mu je dala sendvič sa svinjskom šunkom.

Incident je nastao kada je putnik počeo da jede sendvič i pomislio da je sa svinjskom šunkom. Na ambalaži je pisalo da je baget sa ćuretinom, ali je on napao stjuardesu kako to nije tačno.

Na snimku koji je napravio neko od putnika se vidi kako stjruadesa objašnjava putniku da je u pitanju ćuretina i da u sendviču nema svinjetine.

"Radim u restoranima, znam kako je svinjska šunka. Ovo ima ukus kao svinjetina, a ne ćurka. Morate reći ljudima da služite sendviče sa svinjetinom. Ja sam musliman", rekao je putnik.

Uprkos pokušaju da mu objasni da nije u pravu i ponudi da mu vrati novac, putnik je osuo paljbu po stjuardesi: "Ti si glupa kučka, je..na ku.vo".

I drugi članovi posade pokušali su da objasne putniku da šunka nije od svinjetine, nego od ćurke i da sendviči nisu napravljeni u Makedoniji, već u Mađarskoj, gde je sedište kompanije.

Kurir.rs/ Sloboden pečat

Foto: Printscreen/ Youtube

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track