OTKRIVENI JEZIVI DETALJI PREBIJANJA BEBE U SKOPLJU: Devojčici 2 NEDELJE bile slomljene noge, NIKO joj nije pružio lekarsku pomoć
Foto: Profimedia

monstruozno

OTKRIVENI JEZIVI DETALJI PREBIJANJA BEBE U SKOPLJU: Devojčici 2 NEDELJE bile slomljene noge, NIKO joj nije pružio lekarsku pomoć

Severna Makedonija -

Četrneastomesečna beba koja je bez svesti sa teškim povredama glave primljena je ovog vikenda u Urgentni centar u Skoplju, prema nezvaničnim informacijama je dugo vremena bila žrtva zlostavljanja i premlaćivanja.

Pored novih hematoma i unutrašnjeg krvarenja u glavi, beba je na telu imala i starije povrede, a i prelom obe noge se procjenjuje da se dogodio pre dve-tri nedelje.

Lekari ne žele da daju zvanične izjave o stanju bebe, jer policija treba da sazna šta se tačno dogodilo, ali samo ovaj kratak komentar o tome što se desilo je monstruozno.

Danas je beba je u stabilnom stanju i diše samostalno, ali lekari i dalje ne mogu da daju prognoze za ishod lečenja jer su povrede ozbiljne. Uprkos činjenici da lekari brinu o bebi od juče je uključen i Centar za socijalni rad, a porodica je isključena iz kontakta sa njom.

Policija još uvek ne može reći ko je prebio bebu. Prema nezvaničnim informacijama bebin otac je u zatvoru, a ona je živela sa majkom i njenim partnera. Majka je prvo rekla da je nju i bebu tukao partner, ali je on to negirao. Onda je promenila iskaz i rekla da je beba pala i tako se povredila.

Podsetimo, dvadesetogodišnja K.M. iz Skoplja i njena 14-omesečna ćerka zamolile su za pomoć u Urgentnom centru. Zbog povreda beba je smeštena na intenzivno lečenje. Kako je policija istakla, kod obe su bile vidljive fizičke povrede, posebno kod deteta, kome je identifikovan hematom na glavi i prelom na obe noge.

Kurir.rs/Sloboden pečat

Foto: Profimedia

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track