VMRO-DPMNE: Zaev je unazadio državu, Makedonijom vladaju kriminalci! Kriminal je prvo ime ove vlade!
Foto: Sloboden pečat

saopštenje

VMRO-DPMNE: Zaev je unazadio državu, Makedonijom vladaju kriminalci! Kriminal je prvo ime ove vlade!

Severna Makedonija -

Republika Makedonija je pod Zoranom Zaevom pretvorena u privatno vlasništvo jednog kartela vlasti. Država je stavljena u funkciju zvaničnika vlade i njihovih kompanija, koji izvlače iz budžeta novac građana, piše u saopštenju VMRO-DPMNE.

"Država ne može da se pomeri čak ni milimetar prema EU i NATO, sve dok je Republika Makedonija najpominjanija država u svetu za kriminal i korupciju. Mnogi svetski mediji izrazili su razočarenje zbog rasta kriminogenosti vlasti. Ovo je indikacija koliko je država potisnuta nakon što su Zaev i SDSM na vlasti".

Zoran Zaev unazađuje državu u svakom pogledu. Sporazum sa Grčkom sa kojim se toliko hvalio je najveći kapitulantski čin u istoriji države. Ništa neće promeniti stvarnost da je sporazum štetan za Republiku Makedoniju i njene građane.

Zaev je prihvatio promenu imena za sveukupnu upotrebu, promenu jezika, identiteta, kodova i mnoge druge koncesije, koje direktno štete Republici Makedoniji. Zaev stvara državu zasnovanu na podeli i na kriminalu. Kriminalci vladaju svuda, od ulice do državne administracije i same vladr. Kriminal je prvo ime ove vlade.

Republika Makedonija može da napreduje samo kada bude poražen kriminal. SDSM nema kapaciteta da vodi zemlju i mora da napusti vlast, u interesu države i njenih građana.

Kurir.rs/Sloboden pečat

Foto: Sloboden pečat

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track