RASKRINKANI MANIJACI IZ STUDENTSKOG DOMA U SKOPLJU: Evo ko je tajno snimao devojke dok se tuširaju! (FOTO)
Foto: Printscreen/ Twitter

UHVAĆENI!

RASKRINKANI MANIJACI IZ STUDENTSKOG DOMA U SKOPLJU: Evo ko je tajno snimao devojke dok se tuširaju! (FOTO)

Severna Makedonija -

Neobična naprava postavljena na prozor trećeg sprata studentskog doma "Kuzman Josifovski Pitu" u centru Skoplja privukla je pažnju posmatrača koji se kasnije šokirao otkrićem.

Korisnik Tvitera pod imenom Nino, objavio je na svom profilu sliku na kojoj se jasno vidi kako sa spoljne strane studentskog doma, u delu gde su kupatila, za vrh prozora ženskog toaleta i tuš kabine stoji mobilni telefon. Da bi bez prestanka mogao da snima studentkinje dok se tuširaju, telefon je bio uključen u produžni kabl za struju postavljen na simsu.

Kada su fotografije postale viralne, oglasila se i uprava studentskog doma "Kuzman Josifovski Pitu”, tvrdeći da su "snimatelji" otkriveni.

"Radi se o dvojici studenata koji borave u domu, a uhvaćeni su odmah nakon dojave. Sigurnost studenata i zaštita njihove privatnosti su veoma važni za nas. Svako njihovo narušavanje se smatra kao ozbiljan prekršaj, a studenti će, saglasno pravilniku, biti odgovarajuće sankcionirani", izjavili su iz studentskog doma "Kuzman Josifovski Pitu".

U cilju povećanja sigurnosti studenata, oni su najavili da će uskoro u domu i oko njega postaviti nadzorne kamere.

Kurir.rs

Foto: Printscreen/ Twitter

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track