O OVOJ MAKEDONSKOJ PORODICI SE PRIČA CELOJ U AUSTRALIJI: Brat ubijen u svom domu, sestra robija jer je zapalila Srpkinju
Foto: Printscreen YT, Plusinfo.mk

POLICIJA TRAGA ZA UBICOM dIMITROVSKOG

O OVOJ MAKEDONSKOJ PORODICI SE PRIČA CELOJ U AUSTRALIJI: Brat ubijen u svom domu, sestra robija jer je zapalila Srpkinju

Severna Makedonija -

Makedonac Dejan Dimitrovski ubijen je u svom domu u Pertu, Zapadnoj Australiji. Tridesetogodišnji Dejan je brat Natalilije koja je 2012. polila sa benzinom i zapalila Danu Vulin, posle čega je osuđena na 17 godina zatvora.

Australijski mediji su izvestili da policija i dalje traga za ubicama.

Dejanova majka Ljiljana ga je opisala kao dobrog sina, oca i brata. Izjavila je da je cela porodica pogođena njegovom smrću i da niko ne može da razume zašto se to dogodilo.

"Obećala sam sinu da ću učiniti sve... ukoliko neko zna bilo šta o ovom ubistvu, nek se javi", rekla je majka kroz suze za jednu australijsku TV stanicu.

Podsetimo, sestra ubijenog, Natalija je pre nekoliko godina zapalila Australijanku srpskog porekla, Danu Vulin. Ona je naredne tri godine nosila masku na licu i imala je 200 operacija. Natali je bila ljubomorna na Danu što je razgovarala s njenim mužem na jednoj zabavi i tada je odlučila da joj se osveti i, kako je govorila, uništi to lepo lice.

Kurir.rs/Plusinfo.mk

Foto: Plusinfo.mk

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR TV VESTI UŽIVO: E sad je DOSTA! AMG i Aleksandar Rodić podneli 150 tužbi zbog brutalne represije, laži i kleveta!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track