MAKEDONAC PRIZNAO DA JE UBIO SUPRUGU U AUSTRALIJI: Na njenoj sahrani jecao i plakao, a posle skoro 3 godine otkrivena zastrašujuća istina! (VIDEO)
Foto: Youtube/Printscreen

užasan zločin u melburnu

MAKEDONAC PRIZNAO DA JE UBIO SUPRUGU U AUSTRALIJI: Na njenoj sahrani jecao i plakao, a posle skoro 3 godine otkrivena zastrašujuća istina! (VIDEO)

Severna Makedonija -

Makedonac Borče Ristevski (54) priznao je da je ubio svoju ženu Karen (47) u Australiji u junu 2016. godine.

Izjasnio se krivim samo dan pre suđenja u Melburnu. On je optužen da je ženu ubio i potom njeno telo bacio u grmlje. Ubistvo je prikrivao godinama.

Ostaci Kareninog tela su pronađeni u regionalnom parku Masedonu u februaru 2017. godine, osam meseci posle njenog nestanka, kada su radnici Zelenila osetili čudan smrad. Autopsija nije mogla sa sigurnošću da utvrdi uzrok smrti.

Kako se navodi, Borče je telo strpao u njen "mercedes", a onda isključio njihove mobilne telefone kako se ne bi locirao signal.

foto: Youtube/Printscreen

Ristevski je tvrdio da su svađali zbog novca i da je Karen, navodno, izašla da prošeta da razbistri glavu.

On je dugo tvrdio da je nevin, čak je nosio Karenin kovčeg na sahrani. Tada nije mnogo govorio, ali su ga videli da plače.

Ćerka Sara kaže da otac nikada nije bio agresivan prema majci, ali da joj je bilo čudno njegovo ponašanje posle Kareninog nestanka jer je isključio svoj telefon.

Australijski sud bi trebalo uskoro da izrekne presudu.

Kurir.rs/9news Australia Foto: Youtube/Printscreen

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja