OVO JE LICE ZLA! PRVA SLIKA MONSTRUMA LJUPČA PALEVSKOG PO HAPŠENJU: Osumnjičen kao organizator otmice i ubistva Vanje (14)!
Foto: Makedonska Policija

OVO JE LICE ZLA! PRVA SLIKA MONSTRUMA LJUPČA PALEVSKOG PO HAPŠENJU: Osumnjičen kao organizator otmice i ubistva Vanje (14)!

Severna Makedonija -

Mediji Severne Makedonije objavili su večeras prvu fotografiju uhapšenog Ljupča Palevskog, osumnjičenog kao organizatora otmice i ubistva Vanje Đorčevske (14).

Pelevski je večeras uhapšen u Tursko po poternici makedonskog Interpola.

Ministar unutrašnjih poslova Oliver Spasovski otkrio je detalje zločina koji je potresao ceo region. Spasovski je rekao da je Palevski preko Srbije i Bugarske prešao u Tursku.

- Dovezen je automobilom u Beograd i ostavljen u hotelu. Zatim je prevezen preko Bugarske u Tursku u grad Balikešir. Naši policajci su se sastali sa njihovim operativnim izvorom, a ovaj ih je obavestio da osumnjičeni odatle želi da ide u Istanbul i da se dogovorio sa taksistom. Ostao je u Balikeširu gde je uhapšen na ulici. To je bila poslednja karika gnusnog čina koji je nedostajao da se kaže da smo rešili slučaj - rekao je ministar.

Ljupčo Pelevski
Ljupčo Pelevski foto: Makedonska Policija

Spasovski je rekao da je procedura za ekstradicioni pritvor u rukama ministarstva pravde, a potom će izaći pred lice pravde.

- Pravda stoga treba da bude brza i u potpunosti sprovedena - rekao je Spasovski na konferenciji za novinare.

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track