"PRAVI KAPITEN!" Rade Bogdanović o Tadićevom komentaru posle meča: Direktno u lice! Na ovakve možeš da se pouzdaš u životu
Foto: Printskrin

EURO 2024

"PRAVI KAPITEN!" Rade Bogdanović o Tadićevom komentaru posle meča: Direktno u lice! Na ovakve možeš da se pouzdaš u životu

Fudbal -

Kapiten fudbalske reprezentacije Srbije Dušan Tadić rekao je da mu je teško što nije počeo utakmicu protiv Engleske na početku Evropskog prvenstva i da je kao najbolji igrač ekipe trebalo da bude starter.

"Teško sam prihvatio odluku da ne počnem meč. Pričao sam sa selektorom, ali teško je jer se igra protiv Engleske. Ja sam kapiten i lider, mislim da sam najbolji igrač ovog tima, bez lažne skromnosti i naravno da mislim da je trebalo da počnem. Poštujem odluku selektora, ali mislim da sam mogao mnogo više da uradim da sam igrao 90 minuta. Ako on želi igraću 30, ali voleo bih da igram 90", rekao je Tadić za RTS.

Na njegove reči nadovezao se Rade Bogdanović koji je rekao sledeće:

"Pravi kapiten, pravi pravi kapiten. Bilo mi je teško, ali sam kapiten, ušao sam, daću sve od sebe, voleo bih da sam počeo. Pravi kapiten, na ove se čovek može pouzdati, direktno u lice, teško mi je bilo, ali idemo dalje, nastaviće, nakon ovih njegovih reči da imamo ozbiljne šanse da pređemo u drugi krug. Ovo ja nisam od srpskih reči čuo direktno, korektno, pošteno, na ovakve možeš da se pouzdaš u životu", rekao je Bogdanović.

(Kurir sport)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track