SRAMNA IZJAVA PRVOG ČOVEKA HRVATSKOG SAVEZA! Navijači horski pevali "UBIJ SRBINA", on im se ZAHVALJUJE: Ja lično to nisam video?!
Foto: Eibner-Pressefoto/Marcel von Fehrn / imago sportfotodienst / Profimedia

bezobrazluk

SRAMNA IZJAVA PRVOG ČOVEKA HRVATSKOG SAVEZA! Navijači horski pevali "UBIJ SRBINA", on im se ZAHVALJUJE: Ja lično to nisam video?!

Fudbal -

UEFA je zvanično pokrenula postupak zbog sramnog ponašanja publike na utakmici Eura između Hrvatske i Albanije i sada će se istražiti šta se sve dešavalo na ovom skupu na kom je veličana mržnja prema Srbima. Prvi čovek Hrvatskog nogometnog Saveza, Marijan Kustić, dao je skandaloznu i sramnu izjavu ovim povodom.

- Postupak je otvoren. Mi smo uvek naglašavali da HNS osuđuje bilo kakav poziv na mržnju i diskriminaciju. Moram reći da u prvoj utakmici smo imali primedbi od strane delegata na nekoliko baklji i čaša koje su bačene, ali nemoj sada da predbacujemo na nekoga nešto. Postupak je otvoren pa neka oni pokažu da je zaista tako bilo. Ja to lično nisam video, osim što su neki strani mediji pisali o tome. Želim se ovim putem zahvaliti svim našim navijačima. Okupiti 100.000 naših navijača, čestitam na tome - rekao je Kustić, a preneo Bljesak.info.

Marijan Kustić
foto: Ronald Gorsic / CROPIX / imago sportfotodienst / Profimedia

Dakle, prvom čoveku hrvatskog fudbaa nije sporno horsko skandiranje "Ubij Srbina", već je hrabro pohvalio navijače svoje reprezentacije. Sramna izjava koja ne priliči nekome ko je na visokoj poziciji poput ove!

BONUS VIDEO:

00:20

Piksi se pojavio četiri minuta posle početka treninga

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track