ČUPO IZVREĐAO SUZANU: Marš tamo kravetino ofarbana!

Žestoka svađa

ČUPO IZVREĐAO SUZANU: Marš tamo kravetino ofarbana!

Stars -
Suzana je načula da je Čupo sakrio ulje, pa mu je prišla i pitala ga kako peče kolač. Pevača je to, očigledno, mnogo iznerviralo, pa ju je dobro izvređalo

Suzana Perović i Čupo Kalač žestoko su se posvađali oko ulja, a pevač je voditeljku dobro izvređao.

Naime, Suzana je načula da je Čupo sakrio ulje, pa mu je prišla i pitala ga kako peče kolač. Pevača je to, očigledno, mnogo iznerviralo.

"Šta me pitaš kako pečem, ja pečem kako ja hoću, ti peci kako hoćeš. Šta ste došli ovde da me ispitujete", rekao je Čupo, a Suzana je rekla samo da je došla samo da pita.

"Marš tamo ofarbana kravetino", rekao je Čupo. Suzani je bilo čudno što ju je odmah napao, pa je pokušala da smiri situaciju, ali pevač je nastavio sa uvredama.

"Ma beži tamo, seljančuro, se**š tamo iza ve-cea ceo dan da štekam ulje, pa si došla da me ispituješ. Mene si došla da napadaš da štekam", rekao je Čupo i dodao da je Suzanu zabolelo što je Zorica rekla istinu, pa je došla njega da napada.

"Jel sam ja tebe izvređala? Lepo sam te pitala. Sram te bilo, bezobrazniče, brđaninu jedan nevaspitani", rekla je Suzana., a Čupo je neprestano ređao uvrede.

"Prosuo sam ulje i šta me briga, neću ništa da jedem. Nemoj ti da mi dolaziš, kravetino, da me ispituješ", poručio je Čupo Suzani.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track