HAOS NA FARMI: Miki ciglom gađao Jelenu!

Slomio ruku

HAOS NA FARMI: Miki ciglom gađao Jelenu!

Stars -
Ja ću nekoga ubiti, rizičan sam, hoći kući, vikao je Miki

Miki Đuričić gađao je Jelenu Golubović ciglom.Rediteljka je svojom pričom toliko iznervirala pčelara iz Kupinova da je uzeo ciglu i gađao je, ali nije je pogodio. Cigla je pala daleko od nje.Kako je rekao, znao je da je daleko i da neće uspeti da dobaci do nje. Iznerviran počeo je da udara šakom po vratima i kanti i povredio ruku."Ja ću nekoga ubiti. Rizičan sam. Idem kući. Nisam je ni pipnuo", vikao je Miki, koji je tražio da ide kući. Pored njega se odmah našla Džidža koja ga je tešila, kao i Lepi Mića.

"Čuo sam te kako joj govoriš da se skloni da te ostavi namiru", pravdao je Mića Mikijev postupak.

"Ma rekao sam joj idi ženo od mene, a ona počela da viče ko si ti da mi da mi kažeš gde ću ja. Molim da mi produkcija spremi večeras izlazak. Psihički nisam dobro. Ne mogu više", pričao je Miki.

"Ako ti napustiš imanje, idem i ja. Ako mene bude potkačila, ja ću je izudarati i baš me briga da li će me izbaciti ili krivično goniti", bila je besna Džidža.

Kako je Jelena Golubović ispričala, ona se odmarala, a kada je Miki došao rekao joj da ide i da napusti njegovo mesto, što ona nije htela da uradi.

"Nisam se sklonila kada me je gađao ciglom jer sam videla da nema snage da dobaci", prepričavala je Jelena, plakajući jer je Čupo nije uzeo u zaštitu.

"Ne treba mi takav muškarac. Umesto da me zagrli, on me je oterao u kuću i milim da mi je nešto i opsovao", plakala je Jelena.

Zorici je posle incidenta pozlilo, pala je u nesvest i potražila je pomoć od produkcije.

Miki Đuričić je i ranije imao žutu minutu kada je udario Marka Vanilu. Taj incident mu je oprošten jer se odmah izvinio di-džeju, a produkcija ga je kaznila direktnom nominacijom.

http://www.youtube.com/watch?v=IWQwiL0Xrtw

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja