Ana Pendić posle porođaja: Suprug se bolje snašao sa Sarom

Ponosna mama

Ana Pendić posle porođaja: Suprug se bolje snašao sa Sarom

Stars -
Vojkan je sa Sarom i moram priznati da se sa bebom bolje snalazi nego ja

Voditeljka Ana Pendić Radoš postala je mama. Ona se porodila carskim rezom u bolnici "Dragiša Mišović", tri nedelje pre termina, i na svet donela ćerku kojoj su ona i suprug Vojkan dali ime Sara.

"Sve je proteklo u najboljem redu. Od petka naša porodica je bogatija za još jednog člana - gospođicu Saru Radoš. Teška je 3.100 grama, a dugačka 49 cm", rekla je ponosna mama.

Na pitanje na koga liči mala princeza, Ana kaže da Vojkanu liči na nju, a njoj na supruga, ali da je Sara u stvari isuviše mala da bi se znalo.

"Vojkan je sa Sarom i moram priznati da se sa bebom bolje snalazi nego ja. Bila je to ljubav na prvi pogled. Ma prosto je obožavamo od prvog trenutka", istakla je Ana koja je sa bebom izašla iz bolnice.

"S obzirom na to da sam se porodila tri nedelje ranije, gotovo ništa od opreme nismo kupili ranije. Vojkan je ovaj period iskoristio da kupi sve što je potrebno za bebu, tako da su nas kod kuće sačekali krevetac, komaodice, posteljinice, jedan ogromni meda, poklon od naših prijatelja", ispričala je voditeljka.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track