FARMA PREGLED MARKO VUKOTIĆ: Prebiću svakog ko me bude dirao!

Zorica nahuškala

FARMA PREGLED MARKO VUKOTIĆ: Prebiću svakog ko me bude dirao!

Stars -
Zorica Marković je ispričala kako Divna ne gleda njega kao sina i da je bacila oko na njega, što je kod Marka izazvalo burnu reakciju

Zorica Marković ne prestaje da ogovara Divnu Karleušu. Ovoga puta je rekla Marku Vukotiću da Divna voli mlađe muškarce i kako je bacila oko na njega.

Zorica i Marko su iza WC, ogovarali Divnu. Zorica mu je pričala kako voli mlađe muškarce, i da njega ne posmatra kao sina, već na drugi način.

"Divna je lukava mnogo, a pravi se fina. Znam ja nju. Pazi se, kad ti kažem", rekla je Zorica crnogorskom manekenu.

Marko je izjavio da će "lemati" svakog ko ga bude dirao ili pričao nešto loše za njegovu porodicu.

FARMU UŽIVO MOŽETE GLEDATI OVDE.

21.22 Jelena je htela da legne, međutim, u krevetu ju je sačekalo iznenađenje. "Neko mi je stavio jaja u krevet! Ivane, stoko iskomleksirana! Sutra će tebi biti 10 jaja na glavi i u glavi", vikala je Jelena.

21.17 Zorica i Jelena Golubović su razgovarale o rediteljkinom i Čupinom odnosu. Zorica je pokušala da pogodi da li je između njih bilo nešto više od poljupca.

"Bilo je nešto više od poljupca, ali to ćemo nasamo", rekla je Jelena.

21.10 Ivan se žestoko posvađao sa Jelenom "Jedi go*na. Jadni tvoji roditelji. "Pusti ti bivše i sve, ti nemaš nikog ceo život. Stoko jedna! Seljančuro, možeš ti da proputuješ ceo svet, ali nikad nećeš biti kao ja. Nisam obišao svet, ja sam odrastao u centru grada! To što sam ja prošao, ti nikad nećeš proći u životu. Nikad mi se na tebe ne bi digao. Jedi go*na, prljava si, odvratna si. Kad bi ti ga stavio, ne bi znala gde si.", završio je iznervirani Ivan.

"Zato ti i vrištiš toliko jer nemaš gde da ga staviš. Toliki si frajer da kad te vidim, doživim orgazam.", odgovorila je Jelena u svom stilu.

20.55 Lepi Mića pričao sa Šekijem i Džidžom. Pričali su o Sari i Ivanu. "Kako je ona njega ponizila. On ju je pitao da li se stidiš nečega, a ona mu je odgovorila, da stidim se što sam bila sa tobom." Lepi Mića je rekao da se Ivan zaljubio poprilično, i da to ne može da podnese. "Sara mu tera inat jer si se grlio sa Gocom."

Miki je pričao Ivanu da Sara ima problem, jer je histerična i da kad je problematična kad popije. Ivan je rekao Mikiju da cenu njegovu iskrenost, ali da Lepi Mića ulazi u priču sa njom. Ivan je rekao da mu ne pada na pamet da se ženi Sarom i da je ona je kod njega završila svaku priču.20.51 Jelena Golubović je plakala zbog Mikija. Zorica je pričala da se svi nerviraju, da je kriza trenutna jer je adaptacija prošla. "Sve je to normalno. Miki je izleteo sa nervozom danas malo više. Uplašila sam se malo.", rekla je Zorica.

20.50 Miki je pričao o svom šteku u koji ide jer voli da se malo iskulira. "Rekao sam joj da je ovo moj štek, a ona je rekla da je ona tu prvo htela. Ja sam je opsovao. Sklonio sam se na drugi kraj imanja, ali je ona opet došla. Ja sam prekipeo, uzeo sam ciglu i bacio je. Činjenica je da sam ja malo neuračunljiv", rekao je Miki.

20.45 Lepi Mića je napao Jelenu jer mu je uzela jednu konzervu. Ona je prijavila Suzani, a onda joj je on opsovao majku. Kada je ušao u ostavu, ona je krenula za njim, ali on joj je zalupio vrata ispred nosa.

20.40 Gazda i sluge su se vratili sa pijace. Marka Vukotića su skinuli do gaća, dok su sluge bojkotovale odlazak na pijacu. Kada su se vratili na imanje, Marko je bio samo u gaćama, a skoro sve farmerke su ga spopale i pipkale, a u tome je prednjačila Zorica Marković.

20.30 Jelena je došla kod Čupa i zvala ga idu do sena. On joj rekao da je mnogo "naporna ženska". "Ma hajde idemo malo tamo da prošetamo i da se poljubimo?", predložila je Jelena, ali je Čupo odbio jer nije oprao zube.

20.09 - Svetlana je pričala da ona nikoga ne ogovara. Ivan Marinković se pravdao da su loše preneli sve i da je Igor rekao da ga je Svetlana ogovarala.

"O tebi mislim to i to. Rekla sam ti da ne treba da praviš budalu od sebe u nekim situacijiama. I rekla sam da si bio iskren.", objasnila je Svetlana Ivanu na koji način ga je ogovarala.

Edin je pričao da je normalan način na koji je Ivan reagovao na Gocu Tržan, i da je ona majka njegovog deteta. "Svi su očekivali ne znam šta i da on poludi i sve, ali on čovek nije reč rekao. Normalno se poneo", rekao je Edin i dodao da ne bi mogao da nađe bolju majku od njegove bivše žene Ivane.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja