POPULARNIJA: Rada Manojlović razbila Jelenu Rozgu usred Zagreba

Blistala na gostovanju

POPULARNIJA: Rada Manojlović razbila Jelenu Rozgu usred Zagreba

Stars -
Zvezda „Granda“ pevala u diskoteci pred 2.000 ljudi, dok je hrvatska pevačica iste noći, samo 500 metara dalje, imala svega 400 posetilaca

Rada Manojlović je u Hrvatskoj popularnija od njihovih pevačica!U prilog tome govori činjenica da je na nastupu u novootvorenoj diskoteci „Šambala“ u Zagrebu imala 2.000 ljudi, dok je Jelena Rozga, iste večeri u jednom tržnom centru pevala samo pred 400 ljudi!- Radu u Hrvatskoj mnogo vole, te nije čudno što je na njenom nastupu bilo toliko posetilaca. Tržni centar u kojem je Rozga nastupala nalazi se na 500 metara udaljenosti od diskoteke u kojoj je Rada pevala i svi su očigledno pohrlili kod Manojlovićeve - kaže naš izvor s lica mesta.Inače, povodom nastupa naše popularne folkerke održana je konferencija za medije, na kojoj je bilo dosta predstavnika sedme sile iz Hrvatske. Te noći Rada je za svoje fanove nizala hit za hitom, a veoma tražene bile su i pesme Dragane Mirković, koje je u originalu skida.Prethodne nedelje na otvaranju diskoteke pevala je Lepa Brena, koja je takođe oduševila brojnu publiku.(M. V.)

Izvisila kod svojih... Jelena Rozga
Izvisila kod svojih... Jelena Rozga

Pokorili Hrvatsku... Rada sa menadžerom Sašom i Dinčom
Pokorili Hrvatsku... Rada sa menadžerom Sašom i Dinčom

Rada i Milan se sreli na PinkuEkipa „Paparaco lova“ zabeležila je prvi susret Milana Stankovića i Rade Manojlović nakon njihovog raskida u januaru. Njih dvoje su se sasvim slučajno sreli u zgradi Pinka, gde su došli na snimanje dve različite emisije. Pozdravili su se i ispričali sasvim opušteno, a Rada nije skidala osmeh s lica.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track