FARMA DUELISTI: Sara i Crni idu u štalu!

Bore se za opstanak na imanju

FARMA DUELISTI: Sara i Crni idu u štalu!

Stars -
Ukućani su izabrali Saru za prvog duelistu, a drugi duelista koga je publika izabrala je Crni

Farmeri su odabrali Saru Trajanović za prvog duelistu, dok su gledaoci izabrali Crnog.

Mića je rekao da nije iznenađen štapićima i znao je tačno ko će da mu da štapić. Zahvalio se svim farmerima. Sara je rekla da svi znaju njen stav. "Pravedna sam i ne ljutim se ni na koga", rekla je Sara i dodala je da je pretpostavljala da će biti ovako.

Podsetimo, ovonedeljni gazda Marko Vukotić odredio je Saru Trajanović i Lepog Miću za sluge. Ukućani su birali jednog duelistu, dok je publika presudila drugom.

Mića je odbio da bude sluga, ali mu je Zadruga naredila da mora da spava u štali, i da može da se ponaša kako želi.

Zorica je pripretila Divni i rekla joj da se pripazi. "Pošto je dotična rekla da sam prva u istoriji koja je izbačena zbog fizičkog kontakta, a nikog nisam udarila, ja ću se potruditi da budem prva koja je izbačena zbog fizičkog kontakta"

Edin je dao štapić Sari, jer sa Mičom provodi više vremena. Crni je rekao da mu se neki Sarini postupci nisu svideli, ali je dao Mići štapić zbog jedne laži koju je izgovorio.

Suzana Perović je rekla da obožava Saru, ali i da je Mića prema njoj bio fer, tako se i neće ljutiti ako mu da štapić. Simonida je rekla da se svaki dan pita kakva bi bila Farma bez njega, ali dala mu je štapić.

Vajs je rekao da je Mića šoumen, a Sara divno stvorenje kojeima kratk fitilj, dao je štapić Sari. Zorica je sve obavestila da je imala upalu pluća i da su je farmeri iznenadili dobrim dočekom. "Mića me je uvredio jer je rekao da sam ja Marka nagovorila da bude sluga. Nikad to ne bih uradila", rekla je Zorica i dodala da joj je zamerila jednu stvar i dala njoj štapić.

Slobodan Đurković je rekao da ima dobar odnos i sa Mićom i sa Sarom i da su oboje potrebni šouu, dao Sari štapić. Jelena Golubović je rekla da je imala sukobe sa oboje, ali da ne može da oprosti Sari lupamnje o sto, dala Sara štapić.

Jelena Jovanović je rekla da joj je teško i da mora da štapić Sari. Boris je rekao da su mu se poboljštali odnosi sa Sarom i da će sada dati njoj štapić.

Katarina je rekla da joj je Sara mnogo dobra drugarica, a Miću zna od malih nogu, ali je dala Sari štapić. Igor Starović je rekao da ne zna kako bi farma izgledala bez Miće, dao je štapić Sari.

Divna nije želela da se osvrće na razne komentare. Rekla je da voli Miću i da um svima ulepšava dane, i da je Sara lepotica i da će ostati na farmi, dala je Mići štapić.

Marku Vanili je draga i Sara i Mića, ali je dao Sari štapić. Mis Svetlana je rekla da prošli put nije dala Sari štapić, ali da joj se ovoga puta nije svideo njen povišen ton. "Mića sve što ja ne volim radi, ali on je ostao isti", rekla je Svetlana i dala Sari štapić.

Miki je izjavio da se Sara prodrala nekoliko puta na njega, a što se Miće tiče, radi sve što ne voli, navija za pogrešan klub, dao je Sari štapić.

Džidža je rekla da ih voli oboje, ali je dala štapić Sari. Zuzi je dala isto Sari štapić. Romana je rekla da prošli put nije dala Sari štapić, a Mića joj je drug već 13, 14 godina, dala Sari štapić.

Ivan Marinković je rekao da nema ništa protiv Sare, ali je rekao da će biti džentlmen i dao je štapić Mići. Čupo je rekao da je čuo da ga je Sara ogovarala, i njoj dao štapić.

Šeki Turković je za Saru rekao da je nekoliko puta bespotrebno reagovala i to mu se ne sviđa. Miću poznaje preko 30 godina i da je Mića jedini koji se brinu o njemu, za njegovu hranu, dao je štapić Sari.

Marko Vukotić je rekao da se na kratko sporečkao sa Mićom, ali da su se odmah pomirili. Rekao je da bi voleo da oboje ostanu, ali je dao štapić Sari.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track