KATARINA GRUJIĆ: Najbolja sam riba u gradu!

Hvalila samu sebe

KATARINA GRUJIĆ: Najbolja sam riba u gradu!

Stars -
Hvala ti, mama, što si me ovakvu rodila, em lepa, em zgodna, svesna sam da mi je teško odoleti, govorila je Kaća

Katarina Grujić pod dejstvom alkohola pričala je o svom izgledu i o tome da je svesna da je najbolja riba u Srbiji. Naime, ona je u jednom momentu stala ispred kamere i dok su svi očekivali da ona poput Ekrema Jevrića pozdravlja rodbinu i prijatelje, pevačica je počela da priča o sebi.

"Svesna sam ja da mnogo dobro izgledam i neka crknu svi od muke, niko ne može da me ima. Najbolja sam riba, šta ću, ne može svako da izgleda dobro. Hvala ti, mama, što si me ovakvu rodila, em lepa, em zgodna, svesna sam da mi je teško odoleti", pričala je Kaća, dok su je ostali farmeri posmatrali sa strane. Neki su se smejali, a neki bili u šoku šta priča."Teško je za mene ovakvu naći momka", dodala je mlada zvezda "Granda". Kada se žurka završila, legla je u krevet kod Borisa i nastavila da hvali sebe i svoj izgled, dok joj je maneken klimao glavom i u jednom momentu rekao:- Jeste, sve je tako, ali neka drugi to pričaju o tebi - prokomentarisao je budući stomatolog, ali Grujićeva nije marila za njegov savet, već je nastavila o tome kako je najlepša.

Kaća saznala informacije iz spoljnog sveta!Katarina Grujić tokom žurke saznala je da se pisalo o tome da je Jelena Golubović bila na psihijatriskom lečenju u bolnici "Laza Lazarević". Očigledno je neko od gostiju obavestio mladu pevačicu o pomenutom članku, nakon čega se ona obratila produkciji rekavši da će se i ona ponašati kao da je izašla iz "Laze", jer je to očigledno prava taktika, koja vodi do pobede i zahvalila se što su im ubacili ukućanku koja ima dijagnozu.

OVDE PRATITE FARMU UŽIVO

10.44 - Šeki i Zuzi su se raspravljali o tome ko bolje peva sevdalinke. Šeki je rekao da Zuzi ne zna da peva sevdalinke, na šta se pevačica uvredila. "Ja sam najmanje tražena pevačica. Samo žele da se moje pesme čuju. Što ću da ja pevam u Novom Pazaru. Ne moram da pevam nigde. Ja nisam samo pevačica, ja sam magistar i ima tri državljanstva, a ti si samo pevač. Ja sam interesantna, a ti si samo pevač", pričala je Zuzi.

"Ako ja otvorim labrnju. Ako ja progovorim, javnost će svašta saznati. Jelena Golubović nije moj instrument", rekla je Zorica Mići. "Ti nisi normalna žena, bezobraznice", poludeo je Mića kada je Jelena potvrdila da je on rekao da je ona Zoričin instrument.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track