ISPOVEST ZORICE MARKOVIĆ: Mislila sam da ću umreti

Iz bolničke postelje ponovo na imanju

ISPOVEST ZORICE MARKOVIĆ: Mislila sam da ću umreti

Stars -
Osetila sam strahovitu slabost, hladan znoj me je oblivao, toliko mi je bilo loše da nisam mogla da dišem. Mislila sam da ću umreti odbola u grudima, rekla je Markovićeva

Zdravstveno stanje Zorice Marković godinama je ugroženo zbog problema sa srcem i operacija koje je imala, a nezdravi uslovi na imanju u Lisoviću ponovo su je doveli do bolničke postelje. Naime, Zorica se u četvrtak po podne požalila da se ne oseća dobro i odmah je prebačena u bolnicu kod svog lekara gde joj je ustanovljen teški oblik bronhitisa.

Markovićeva je iz bolnice ispričala kako se oseća. "Osetila sam strahovitu slabost, hladan znoj me je oblivao, toliko mi je bilo loše da nisam mogla da dišem. Mislila sam da ću umreti odbola u grudima! Na predlog lekara smeštena sam u bolnicu, gde sam priključena na aparate za disanje. Inhalacije utiču na to da se kroz nekoliko sati vratim na imanje", promuklim glasom i vrlo tiho je rekla Zorica, a onda ispričala da joj je lekar stavio holter kako bi pratio njeno stanje.

"Zbog tri operacije koje sam imala i ugrađenog bajpasa, doktor mi je stavio holter koji nosim 24 časa i koji prati moje stanje, a nakon togaću moći da se vratim na imanje. Na farmi radim mnogo u prašini, znojim se, ali se ne presvučem odmah, već dopustim da se stvari na meni osuše, što je rezultiralo jakim bronhitisom. Temperatura mi je sanirana, priključena sam na aparate za inhalaciju, primam lekove i odgovarajuću terapiju, ali ću u toku dana saznati šta ću uzimati od lekova kada se vratim među farmere i sve što mi kaže lekar moram da ispoštujem i poslušam jer je moje zdravlje u pitanju. Oni su procenili da moguda se vratim na imanje jer su analize pokazale da ću se brzo oporaviti. Znate kako, tamo je vrlo lako prehladiti se jer je mnogo hladnije ,a nezgodno je voditi računa u svakom trenutku, jer non-stop se izlazi napolje, kako zbog poslova, tako i zbog poljskog WC-a. Ja uvek slušam mog doktora, pa ću tako učiniti i ovoga puta. Šta god mi stručnjaci kažu, ja ću učiniti. Ako su se neki obradovali što sam napustila imanje, grdno su se prevarili jer se ja ne predajem tako lako", ispričala je Markovićka nekoliko.

Podsetimo, Zorica je bila učesnik i prošle sezone rijaliti programa „Farma“, ali tada sa imanja u Lisoviću nije izašla svojom voljom, nego je izbačena po naređenju produkcije zbog fizičkog obračuna koji je imala sa starletom Stanijom Dobrojević. Tada je zbog čupanja kose i udaranja konzervom bila diskvalifikovana i napustila je imanje u roku od pola sata.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track