ZORICA: Želim seks sa Markom Vanilom!

Priznala

ZORICA: Želim seks sa Markom Vanilom!

Stars -
On je mnogo dobar dečko, ali može da mi bude sin. Prevelika je razlika, ali sa njim bih bila definitivno da sam mlađa, rekla je pevačica

Nekoliko farmera je sedelo u trpezariji i Zorica Marković je predložila da svi kažu sa kim bi voleli da imaju seks od farmera.

Zorica je komentarisala kako su svi zagoreli, a pogotovo muškraci. "Mislim da ste svi vi muškarci jako zagoreli. Mesec dana bez seksa. Znači, najbolji lek za sve je ljubav, vođenje ljubavi. Ja sam pod terapijom i ja sam pošteđena još deset dana. Posle ne garantujem", rekla je Zorica i nastavila da ispituje Farmere sa kim bi spavali.

Marko Vanila je pitao Borisa "Koga bi ti nabo noćas?" , a Boris je odgovorio "Naravno da bih sa Kaćom voleo da spavam. Možda će me to skupo koštati, ali eto.."

Boris je rekao da bi Vanila trebalo da bude sa Romanom, međutim, Vanila je imao drugi odgovor. "Moja kategorija su mlađe devojke, od 19 do 24, 25. Kaću ne bih ni pogledao, baš zbog Bokija. Nijedna od prisutnih dama nije moj tip."

Vanila je na kraju rekao da mu se sviđa Jelena Jovanović, jer voli mirne devojke.

Jelena Jovanović je rekla da prvo mora da se zaljubi da bi imala seks, ali ona je izjavila da ne bi bila sa Edinom, i da prema njemu gaji samo prijateljske emocije.

Boris je pokušao da pretpostavi ko se sviđa Zorici. On je rekao da bi bila u kombinaciji sa Crnim ili Edinom, ali je potpuno pogrešio. "Crnog ne mogu da mogu da gledam očima, odmah si pogrešio, ja mislim da je on biseksualac. Edin da je zadnji muškarac na svetu, ne bih bila sa njim. Ja ne volim filozofe, ne volim sve na note i ne volim kulturne folirante."

Za Marka Vukotića je rekla da ne voli premišićave muškarce, Boris je dete, za Vajsa je rekla da ako hoće horor film da bi bila sa njim.

Na kraju je priznala da bi spavala sa Vanilom. "On je mnogo dobar dečko, ali može da mi bude sin. Prevelika je razlika, ali sa njim bih bila definitivno da sam mlađa", rekla je Zorica, a Marko je prišao da je zagrli i poljubi.

http://www.youtube.com/watch?v=OnXAIwU2pAc

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja