ISPALIO GA DRUG: Kebin sin nije šetao na Paradi ponosa!

Neslana šala - prijatelj mu uzeo mobilni

ISPALIO GA DRUG: Kebin sin nije šetao na Paradi ponosa!

Stars -
Moram da vam kažem da sam bio ponosan u petak uveče kad sam šetao na Paradi ponosa! Najzad sam svima priznao ko sam i šta sam. Hvala svima na podršci, pisalo je u statusu Igora Kojića za koji se ispostavilo da ga je napisao njegov drug

Igor Kojić, poznatiji kao sin pevača Dragana Kojića Kebe, priznao je da je prošetao na Paradi ponosa, ali, kako je Igor kasnije objavio na svom Tviter nalogu, sve je bila neslana šala njegovog druga.

Naime, dok je Igor bio na treningu, na njegovom Fejsbuku je osvanulo priznanje u kojem on navodno otkriva da je homoseksualac.

"Ćao. Moram da vam kažem da sam bio ponosan u petak uveče kad sam šetao na Paradi ponosa! Najzad sam svima priznao ko sam i šta sam. Hvala svima na podršci", pisalo u statusu na Fejsbuku.

Ispod njegove profilne fotografije na Fejsbuku mogli su se videti komenati koji se tiču odlaska na Paradu ponosa, a Igor je prokomentarisao da se sprema za subotu.

Takođe, na svom Instagram profilu, Igor je postavio snimak svog druga koji pokušava da se sakrije od kiše, a ispod snimka je napisao "Pokisla mi devojka".

Da podsetimo, golman se u javnosti pojavljivao i sa voditeljkom Jelenom Žeželj, koju je predstavljao kao svoju devojku.

Igor Kojić je kasnije na svom Tviteru napisao da je sve bila neslana šala njegovog druga i svima se izvinio.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja