JELENA NAJDVOLIČNIJA: Prodao je i Čupo!

Farmeri odlučili

JELENA NAJDVOLIČNIJA: Prodao je i Čupo!

Stars -
Danas se Jelena Golubović us**la do vrata, juče je kod klozeta, a danas do vrata. Mislim da je Jelena dvolična, rekao je Čupo

Farmeri su dobili pismo od Zadruge sa zadatkom da kažu ko je najdvoličnija osoba na imanju. Međutim, ubrzo je stiglo još jedno pismo sa kritikom upućenom gazdarici Divni.

Naime, ona nije uspela da iskontroliše farmere kada je stiglo pismo, te oni nisu ozbiljno shvatili igru. Inače, farmeri su skoro jednoglasno proglasili Jelenu Golubović za najdvoličniju osobu na Farmi.

Čak je i njen partner, Čupo, rekao da je dvolična. On je naime rekao da je mislio da je Simonida dvolična, ali je promenio mišljenje.

"Danas se Jelena Golubović us**la do vrata, juče je kod klozeta, a danas do vrata. Mislim da je Jelena dvolična", rekao je Čupo

Lepi Mića je, takođe, rekao da misli da je to Jelena Golubović: "Ona jedan dan priča ovo, drugi ono, laže..."

Šeki je rekao da on mislio da je Simonida dobra osoba, ali, kako kaže, prevario se. "Simonida je dvolična, prvo mi je pričala kako će mi napisati pesmu, a onda je tamo napisala "Šteki". Baš me je razočarala", rekao je pevač.

Edin je takođe rekao da je Jelena Golubović. "Posmatrao sam je ovde neko vreme i zaključio da se ne podudara ono što priča i ono što radi".

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja