ROĐENDANSKA ČESTITKA: Mini Milenković uručen poziv za sud!

Uz osmeh

ROĐENDANSKA ČESTITKA: Mini Milenković uručen poziv za sud!

Stars -
Mina se nije pojavila na saslušanju kod dežurnog istražnog sudije Prvog osnovnog suda u Beogradu zbog lažnog svedočenja jer pozive nije ni dobijala

Manekenki Mini Milenković, koja je pre dva i po meseca izmislila otmicu i silovanje, uručen je poziv za sud, koji je ona sa osmehom prihvatila.

Mina se pre četiri dana nije pojavila na saslušanju kod dežurnog istražnog sudije Prvog osnovnog suda u Beogradu jer pozive nije ni dobijala, pa joj je ekipa emisije "Bulevar" uručila poziv, koji je one uz osmeh primila.

Manekenka je proslavila i rođendan, a sudski pozvi, dobila je i rođendansku čestitku sa ružom.

Njen dečko, fudbaler Milan Lola Smiljanić nije bio uz nju, jer trenutno boravi u Ankari, iz koje se Mina nedavno vratila.

Manekenka Mina Milenković, koja se sumnjiči da je lažno prijavila otmicu i silovanje, nije se pojavila pred istražnim sudijom Prvog osnovnog suda u Beogradu jer sud nije uspeo da Mini uruči poziv jer nikoga nije bilo na kućnoj adresi na kojoj je prijavljena.

Podsetimo, manekenka je nestala u noći između 21. i 22. juna posle svađe s bivšim dečkom. Nađena je posle skoro dva dana bez svesti u žbunju na Vidikovcu. Policiji je ispričala da su je u stanu u Zemunu tukla, drogirala i silovala dvojica mladića. Međutim, kasnije je priznala da je svojevoljno spavala u stanu taksiste na Vidikovcu.

Mina sa dečkom Lolom
Mina sa dečkom Lolom

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track