OPROSTILA JOJ: Verica Rakočević pomirila se sa ćerkom Elenom!

Stigla na rođendan

OPROSTILA JOJ: Verica Rakočević pomirila se sa ćerkom Elenom!

Stars -
Rakočević se pojavila na rođendanskoj proslavi svoje ćerke Elene Karaman Karić i stavila tačku na sukob koje su njih dve imale

Kreatorka Verica Rakočević, koja se nedavno udala za 30 godina mlađim Veljkom Kuzmančevićem, godina pojavila se na ćerkinom rođendanu i tako izgladila odnose. Rakočević sinoć se pojavila na rođendanskoj proslavi svoje ćerke Elene Karaman Karić i stavila tačku na sukob koje su njih dve imale.

Kako se pisalo, Elena nije odobrila vezu i brak svoje majke sa mlađim Veljkom Kuzmančevićem. Verica je pre deset dana ušla u brak sa Veljkom i tim povodom organizovala proslavu na jednom beogradskom splavu. Na svadbi se nisu pojavile Vericine ćerke Elena i Milena, a odsustvo su opravdale poslovnim obavezama. Elena je majci poželela sreću putem društvene mreže Fejsbuk.

"Mojoj mami želim da joj današnji dan donese sreću zauvek", napisala je Elena Karaman Karić na dan venčanja i tako demantovala priče da ne podržava odluku svoje majke.

Inače, rođendanskom slavlju Elene prisustvovao je srpski džet set, među kojima Ana, Goca i Jugoslav Karić, Biljana Cincarević, Biljana Tipsarević, Bojana Stojković, Elenin brat Milorad Rakočević i mnogi drugi. Goste je zabavljao Osman Hadžić, a svojim prisustvom, uveličali su slavlje i Neverne bebe.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja