DOBAR TRIK: Nataša i Vlada se verili zbog marketinga
Foto: Dado Djilas

Spremni na sve za malo medijske pažnje

DOBAR TRIK: Nataša i Vlada se verili zbog marketinga

Stars -
Bekvalčeva i Vuksanović plasiraju priču o venčanju samo da bi dobili medijski prostor, dok se oboje viđaju s drugim partnerima

Nataša Bekvalac i Vlada Vuksanović od svoje veridbe prave samo dobar marketing!Iako je pevačica pokazala verenički prsten, a vest o tome da će se par uskoro i venčati plasirana čak s Ibice, gde je ona s manekenom provela deset uzbudljivih dana i proslavila svoj 33. rođendan, kako Kurir saznaje, prosidba na njen divan dan samo je još jedan više marketinški trik.- Vladi i Nataši nije prvi put da se u javnosti lažno predstavljaju kao srećan par, a da se u međuvremenu viđaju s drugim partnerima. Dok se po medijima vrte njihove slike s Ibice, a Nata pokazuje skupoceni prsten kojim ju je maneken zaprosio, realnost je nešto sasvim drugo. Oboje su često viđani u provodu s drugim osobama, a pevačica je i u jeku najave o venčanju u paralelnoj vezi s Dadom Tukelićem, s kojim je izlazila na Palama i u Sarajevu - priča naš izvor.S obzirom na to da je venčanje Nataše i Vlade najavljeno za maj, istina će sama izaći na videlo. Jer, ko uopšte može da pretpostavi šta u međuvremenu sve može da se izjalovi u već ionako turbulentnom odnosu. Pogotovo ako se u priču uplete marketing.Inače, Nataša je sklona igranjem sa ljubavnim životom zarad reklame i naslovnih strana. Ona je već glumila raskid s Vladom. Iako je između njih sve bilo u najboljem redu, oni su pre godinu dana, kada je uveliko najavljivala svoj novi album, navodno raskinuli. Mesecima su pričali u medijima kako im je teško, ali da postoji šansa da svoju ljubav obnove. I kada su zatalasali javnost pričama da više nisu zajedno, oni su se pomirili. I ponovo su dobili naslovne strane. Pre nekoliko meseci drugi put su navodno raskinuli, a nedavno su obnovili vezu. Sada je na red došla veridba. Sjajna kampanja, nema šta.

Nikada se više neću udavatiBekvalčeva je u jeku razvoda od Dače Ikodinovića u ispovesti u emisiji kod Ognjena Amidžića bila sigurna da više nikada neće izgovoriti sudbonosno da. Očigledno je zaboravila na to, ili je pomislila da su svi ostali zaboravili.- Nikada se više neću udati. Verujem u ljubav, ali imam žensko dete i udaja više ne dolazi u obzir - rekla je Nataša veoma ubedljivo na TV Pink.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track