Katarina Šišmanović: Nisam u vezi sa Milanom Popovićem!
Foto: KURIR

Voditeljka zaljubljena

Katarina Šišmanović: Nisam u vezi sa Milanom Popovićem!

Stars -
Srećna sam u vezi sa Goranom Stamenkovićem, izjavila je voditeljka

Katarina Šišmanović, novinarka TV Pink, rekla je da nije u vezi sa bivšim Severininim verenikom Milanom Popovićem. "Srećna sam u vezi sa Goranom Stamenkovićem", kaže voditeljka.

Naime, pojavile su se priče da se 30-godišnja Katarina navodno viđa sa biznismenom Milanom Popovićem (47), svojim bivšim dečkom, a zbog njega je, takođe navodno, raskinula vezu sa prvim čovekom producentske kuće "Imoušn" (Emotion) Goranom Stamenkovićem. Međutim, voditeljka kaže da je zaljubljena i srećna u vezi sa Goranom. "Ne dozvljavam da mi bilo šta pokvari iskrenu ljubav, koju osećam prema svom partneru", rekla je Katarina.

Katarina je tako prvi put potvrdila vezu sa 43-godišnjim Stamenkovićem, sa kojim se zabavlja godinu dana. Ona je, svojevremeno, bila u vezi sa srpskim "kraljem bakra" Milanom Popovićem. Upravo zbog Stamenkovića, Katarina je raskinula vezu sa Popovićem, koji će potom ući u vezu sa hrvatskom pevačicom Severinom. Voditeljka je imala i kratku romansu sa Slovencem Domenom Zadravecom, dok je Goran Stamenković bio u braku sa voditeljkom Anom Mihajlovski sa kojom ima dete.

Mediji su "zakuvali" priču o tome da su Katarina Šišmančević i Milan Popović obnovili vezu, jer je ona, navodno, viđena kako često dolazi u njegov kafić "Moda". Međutim, Katarina odlazi u kafić "Prive" koji je u neposrednoj blizini Milanovog objekta.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track