KARELUŠA UZVRAĆA UDARAC: Jelena, smeju ti se zbog seksa sa Čupom!
Foto: Damir Dervisagic

rat rečima

KARELUŠA UZVRAĆA UDARAC: Jelena, smeju ti se zbog seksa sa Čupom!

Stars -
Napolju je naveći hit seks sa Čupom iza sena. Raduju ti se mama i baka. Ali smešno to radiš, svi ti se smeju, rekla je novinarka

Svađa između Divne Karleuše i Jelene Golubović na Farmi ne prestaje. Pošto su se u petak posvađale, kada je došlo i do fizičkog kontakta jer je rediteljka počupala novinarku, rat je nastavljen rečima, pa je tako Karleuša uzvratila Golubovićevoj na uvredu da je njena ćerka Jelena Kareluša spavala sa telohraniteljom i poručila je da je seks Jelene i Čupa iza sena hit na interentu.

"Ja nisam stručno lice. Meni je žao nju da napadam. Ja sam probala, bilo mi je žao, ali ne vredi. ona stalno izaziva jer je bolesna. Na šta bih ja izgledala da sam je gurnula", pričala je Karleuša, koja je jutros pokušala da napusti imanje, ali ju je obezbeđenje vratilo.

"Napolju je naveći hit seks sa Čupom iza sena. Raduju ti se mama i baka. Ali smešno to radiš, svi ti se smeju", doviknula je Karleuša rediteki, koja je odmah uzvratila

"Super, ja nisam udata žena. nek se smeju. To su radile i veće zvezde od mene. Moja mama bi umrla da ima ćerku kao što je vaša. Nije joj došao na rođendan, a čuvala mu je mesto premijer Srbije, a kod Cece je otišao na koncert", odgovorila joj je Jelena.

"Gledaj kako sam je načela. Sad će o tome da priča svaki dan", rekla je mirno Divna.

http://www.youtube.com/watch?v=sbV84opTwVU

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja