VERICA RAKOČEVIĆ: Nikad u životu nisam imala seks!

Kreatorka vodi ljubav

VERICA RAKOČEVIĆ: Nikad u životu nisam imala seks!

Stars -
Seks je za životinje, one se onako divlje seksaju, a ja sa svojim mužem vodim ljubav, rekla je Verica

Dizajnerka Verica Rakočević-Kuzmančević, koja se nedavno udala za 35 godina mlađeg Veljka Kuzmančevića, otkrila je da ona nikada nije imala seks i da ona sa svojim mužem vodi ljubav.

"Ja nikada u životu nisam imala seks! Seks je za životinje, one se onako divlje seksaju, a ja sa svojim mužem vodim ljubav", rekla je Verica u emisiji Magazin in.

Kreatorka i njen suprug ne odvajaju se pa je tako Veljko pravio supruzi društvo. Verica je ispričala da ona i Veljko nikada nisu bili zaljubljeni, jer zaljubljenost bude i veoma brzo prože, dok su se njih dvoje srodne duše koje su se našle.

Podsetimo, krajem septembra Verica i Veljko su uplovili u bračne vode, a prve bračne noći su se prepustili emocijama."Osećam se sjajno, prelepo, ne mogu da vam opišem. Vidite, i jutro posle prve bračne noći, koja je bila fenomenalna, prelepo je. Nismo stigli da otvorimo poklone jer smo uživali u braku", rekao je Veljko, a Verica je dodala da nikad nije bila srećnija.

"Osećam se posebno, kao u bajci. Imam prelepog, zgodnog, mladog, talentovanog i posebnog muža kakvog bi svaka žena poželela", izjavila je Verica i još dodala da je uzela Veljkovo prezime, ali da će se u javnosti i dalje predstavljati svojim starim imenom.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja