GAZDAJEZDINICE: Anči i Vendi ulaze na Farmu!

Leteće perje

GAZDAJEZDINICE: Anči i Vendi ulaze na Farmu!

Stars -
Koja od njih dve je zapravo veća miljenica Gazda Jezde, Vesna Vukelić Vendi ili Andrijana Dabetić Anči imaće priliku da saznaju direktno pred kamerama imanja u Lisoviću

Vesna Vukelić Vendi i Andrijana Dabetić Anči ovih dana pregovaraju sa produkcijom i očekuje se da će uskoro ući na Farmu, gde će imati priliku da testiraju emocije koje je Jezdimir Vasiljević prema njima svojevremeno gajio.

Naime, čim je ušao na Farmu, nekadašnji vlasnik “Jugoskandika” pohvalio se svojim ljubavnim pustolovinama, rekavši da je bio u vezi sa Vendi i Anči Dabetić. Ljudima sa ružičaste televizije nije dugo trebalo da dođu do ideje kako da šou učine još zanimljivijim, pa su se brže-bolje dali u pregovore sa njih dve kako bi svoju zamisao što pre realizovali.

Opšte je poznata stvar da je Vesna Vukelić Vendi neko ko apsolutno privlači pažnju u rijalitijima i oni su još ranije imali pregovore s njom, ali zbog ugovora koji ima sa prethodnom produkcijskom kućom, moraju da sačekaju još neko vreme.

S druge strane, crnogorska pevačica, koja je bila popularna početkom devedesetih godina, već odavno nije u žiži interesovanja. Ukoliko se dogovore sa njom, to bi za Andrijanu bio pun pogodak i povratak na javnu scenu jer mlađe generacije nisu upoznate sa likom i delom atraktivne pevačice. Ulazak na Farmu bi za nju predstavljao povratak u velikom stilu na javnu scenu.

"Obe su zainteresovane, pregovori dobro napreduju, osteje samo da se finalizuju detalji i ako sve bude po planu, za očekivati je da uskoro vidimo da se prsa u prsa na najpoznatijem imanju u Srbiji bore za naklonost publike, ali i svog bivšeg udvarača", kaže izvor.

O tome da je za očekivati da po ulasku dve pevačice ispliva još mnogo pikanterija iz prošlosti, svedoči izjava koju je Vendi dala odmah po Gazda Jezdinom ulasku na imanje.

"On je mene prvi put video u emisiji kod Minimaksa, koji mu je i davao tu lažnu nadu za mene. Sećam se da me ispred Beograđanke sačekao kako bismo se upoznali, a kasnije je dolazio gde god je čuo da se pojavljujem. Režiseru Borisu Kostovu, koji je radio spotove za mene, dao je 100.000 maraka jer je želeo da uloži u moju karijeru. Međutim, kada je video da i posle toga neću da mu dam u seksualnom smislu, Boris mu je rekao: „Nemoj da se sekiraš, znam ja ko će ti sigurno dati ono što želiš“. Tada ga je upoznao sa Andrijanom Dabetić. Ona je živela u Beranama i sećam se da joj je pred kućom asfaltirao put dugačak sedam-osam kilometara i da joj je kupio neku kožnu zelenu garnituru. Ona je čak uzela nadimak Anči jer je htela da skrati ime po ugledu na mene", rekla je Vendi, dok Anči nije ispričala svoju verziju.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track