PEVAČICE U ŽIRIJU: Kome će biti teže - Dragani ili Breni?

Dva takmičenja, dve televizije

PEVAČICE U ŽIRIJU: Kome će biti teže - Dragani ili Breni?

Stars -
Folk zvezde su prokomentarisale svoja učešća u muzičkim takmičenjima u kojima sede u žiriju, ali i otkrile svoje mišljenje o učešću koleginice u konkurentskom formatu

Folk zvezda Lepa Brena, koju ćemo u novoj sezoni "Zvezda Granda“ gledati u ulozi žirija u ovom takmičenju, otkrila je da nije bilo nimalo bilo lako tolike sate provesti snimanjući prve emisije, ali je otkrila da je veliki vojnik kada je posao u pitanju i da tada ne sme da bude improvizacija.

"Znate kako, snimanja traju i po pet-šest sati. Žiri sedi sve vreme i sluša kandidate s manjim pauzama kada se članovi konsultuju između sebe. Kada je posao u pitanju, svakako da tu umora ne sme da bude jer poslu pristupam veoma odgovorno i disciplinovano. To naravno očekujem i od drugih, jer kada je jedan ovakav projekat u pitanju koji ima toliko kamera, zahtevan koncept i dosta snimajućih dana, bilo bi krajnje neprofesionalno i razmaženo očekivati da se to može realizovati za kratko vreme", izjavila je Lepa Brena.

I Breninu koleginicu Draganu Mirković ćemo gledati ove godine u jednom muzičkom takmičenju. Reč je o šou programu "Tvoje lice zvuči poznato“ na TV Prva. Doduše, Dragana će nešto kraće biti u žiriju jer nije mogla da se obaveže na duži rok .

"Te emisije se prilično dugo snimaju, ali meni je ceo koncept bio izuzetno zanimljiv. Reč je o ličnostimima koje nisu nepoznate pa da ih sada upoznajemo, već su to poznate ličnosti koje ćemo videti u sasvim drugačijim izdanjima, kako izvode drugačije koreografije i kako potpuno drugačije izgledaju i meni je to ekstra. Ceo format mi je zanimljiv i produkcija je sve odradila vrhunski. Bila sam učesnik mnogih muzičkih programa ali je ovo nešto neviđeno do sada kod nas", rekla je Dragana .

I jedna i druga su otkrile svoje mišljenje o učešću koleginice u konkurentskom formatu.

"Što se tiče Draganinog učešća, ona će sigurno uticati da emisija bude veoma interesantna, budući da je ona velika muzička ličnost, sa zavidnom karijerom koju publika voli", pohvalila je Brena Draganu, a ni ova nije bila škrta kada je delila komplimente Breni.

"Brena je legenda i nju tako treba i navoditi u tekstovima koje novinari pišu o njoj. Ono što je ona doživela niko neće, bez obzira na razne priče. Njeno ime ne može da stoji navedeno kao velika zvezda u zajedničkom košu sa svima onima koji se danas tako potpuno nezasluženo nazivaju. Brena treba da nosi epitet legenda i zaslužuje samo duboki naklon. Biti zvezda u Srbiji i velika zvezda u onoj velikoj zemlji ne može da se poredi", objasnila je Mirkovićeva.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track