HUMANA: Ana Mihajlovski-Grubin pomaže učenicima!
Foto: Damir Dervišagić

Obradovala mališane

HUMANA: Ana Mihajlovski-Grubin pomaže učenicima!

Stars -
I pored činjenice da nije imala sponzore koji bi joj pomogli u ovoj akciji, voditeljka je zahvaljujući dobrim ljudima koji su donirali novac njenom fondu, ali i iz sopstvenog budžeta odlučila da obraduje mališane

Voditeljka Ana Mihajlovsk-Grubin ne odustaje od borbe za siromašne. Ona je danas u Osnovnoj školi "Vojvoda Mišić" u mestu Pecka uručila dvadeset paketića sa rančevima i školskom opremom ispred svog humanitarnog fonda "Dinar za sve".

I pored činjenice da nije imala sponzore koji bi joj pomogli u ovoj akciji, voditeljka je zahvaljujući dobrim ljudima koji su donirali novac njenom fondu, ali i iz sopstvenog budžeta odlučila da obraduje mališane, koji su bili presrećni kada su je ugledali.

"Jako sam srećna što mogu da ulepšam dan mališanima kojima je pomoć zaista neophodna. Ovo je nešto najmanje što sam mogla da uradim zajedno sa svojim fondom i ljudima dobre volje. Jednostavno želim da motivišem decu da budu što bolja i da gledaju na život iz jedne nove perspektive", rekla je Ana.

Na sajtu DINAR ZA SVE možete ispratiti sve akcije koje je Ana uspela da sprovede u delo, i da se informišete o tome kako i vi možete pomoći ljudima koji žive na ivici egzistencije.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track