PREGLED DANA IGOR PRETIO MIĆI: Biće krvi do kolena!

Farma 5

PREGLED DANA IGOR PRETIO MIĆI: Biće krvi do kolena!

Stars -
Igor Satrović iznervirao se zato što su na pijaci dobili malo hrane i za to optužio Lepog Miću. Oni su se posvađali, a Starović mu je zapretio rekavši da će biti krvi do kolena

Igor Starović i Lepi Mića su se posvađali. Pevač, Divna i Jelena Golubović su se vratili sa pijace, ali rezultat nije bio zadovoljavajući i farmeri su bili razočarani.

Jelena je pročitala pismo od Zadruge u kome se navodi da farmeri moraju više da poštuju Zadrugu i manje da psuju dok se svađaju.

Međutim, Igor Starović za sve krivi Jelenu i Lepog Miću. On smatra da njih dvoje nisu radili od početka farme i da ostali moraju da ispaštaju zbog toga.

"Biće krvi do kolena, ja kad ti kažem", pretio je Igor Mići.

Mića nije mogao da poveruje šta mu je Igor rekao i objasnio mu je da on radi kad hoće i šta hoće.

21.31 - Vajs je izmislio da će dobiti vrednu nagradu

"Bila je fora, ja sam hteo da vas isprovociram i rekao sam da je jako vredna nagrada da bih vas motivisao", rekao je Vajs.

21.29 - Zadruga je dala drugu šansu farmerima. Učestvovaće samo Simonida i Čupo i potrebno je da budu vezani do sutra. Razmak između njih treba da bude najviše pola metra.

21.24 - Zorica se naljutila zato što joj niko nije ostavio hleb.

"Jedno bar da ste mi ostavili, ali nema veze. Ako pečete, pecite za sve", rekla je Zorica. Divna je rekla da će napraviti sutra dva i da nije ona sekla hleb.

21.08 - farmeri igarju Igru istine

Divna je pitala Čupu da li je rekao svojoj devojci, Jeleni, da ju je na žurci pitao da dođe kod nje.

"Nisam joj rekao, a želeo bih da dođem i da upoznam Jelenu", rekao je Čupo.

Zorica je pitala Mikija zašto je otišao u izolaciju: On je rekao da je to njegova stvar.

Miki je pitao Čupu da li je stvarno želeo da ide kod Divne i Jelene.

"Ja bih popio kafu i sa Divnom i sa svima koje sretnem", rekao je Čupo.

20.56 - Romana priča sa Mis Svetlanom o svom bivšem dečku.

On kaže da je njen bivši dečko tražio da raskinu. "Ja se vratila iz Atine i zvoni mi telefon i on mi kaže da svima kažem da smo raskinuli, a da smo ustvari zajedno. Kao interpol, računi... Onda se nismo videli mesec dana i ja mu pustim poruku da vidim da li je živ. Onda sam otišla na Kipar i on me zove i kaže mi da ne smem tamo da budem. Kao nije u pitanju druga devojka već pare... Ženo, znaš li šta je to bilo. On me zove kaže da ne smem više da idem u Grčku. Bilo u novinama svašta, ništa nisam znala, ni sa kim nisam pričala", pričala je Romana o svojoj burnoj vezi.

Ona kaže da je on posle svega došao kod nje da je moli da se pomire i da ju je čak zaprosio."Ja sam mu rekla da se samo skloni iz mog života. I prošle godine se oženio", zaključila je Romana.

20.49 - Marko Vukotić je hranio Marijanu

"Vrlo seksi jedeš", rekao je Marko a zatim pitao ostale farmere da li im je neko rekao da seksi jedu, oni su negativno odgovorili, a Vukotić je rekao da je iznenadio samog sebe tom izjavom.

20.43 - Ivan priča Marijani

"Ona je draga i fina devojka. Imamo zajedničke prijatelje i želim da joj pomognem da se lakše snađe ovde", rekao je Ivan i dodao da sve ide dobro.

Marko Vanila je prokomentarisao da mu se čini da se marinkoviću sviđa Marijana.

20.41- Jelena je masirala Čupi i pitala ga je da li je voli

On je izbegao odgovor i rekao da ga masira. "Masiraj me nežno, onako ljubavno", rekao je.

Ona mu je pričala šta je sve uradila i oprala, a zatim mu rekla da ga voli.

"Nisam primetio da Vanila gaji neke simpatije prema njoj, to sam i za Saru rekao. Čini mi se da se više Edinu sviđa", rekao je Marinković i dodao da ga je Vanila već pitao da li može on da se udvara Marijani.

"Mislim da mi on nije konkurencija", rekao je Ivan i dodao da misli da Marko nije sposoban da smuva devojke kao što su Marijana i Sara.

Vanila kaže da mu se dopada Marijana, ali da će videti šta će raditi.

20.35 - Simonida se žali Divni šta su joj farmeri sve rekli.

"Onaj mali Sloba je našao nešto da mi kaže, dobio je da bude vezan sa Jelenom Jovanović, koja je najlepša ovde. Ja bih sa njom mogla da budem deset dana vezana. Neću da se prostituišem i gotovo", rekla je Simonida.

20.26 - Farmeri su dobili pismo u kojem piše da su na poštedi samo Romana i Zorica.

Marko Vukotić je zamolio da se ne urla kad se ode na spavanje. "Večeras ukoliko bude urlanja nemojte da se ljutite, ustaću, uzeću šerpu i lupaću"

Edin ga je pitao kako mu nije smetalo kad su uvodili koze i kokoške, a Marko je rekao da on tada nije bio u sobi i da ga niko nije tada budio.

Vajs se zahvalio Čupi i Simonidi što su odustali od zadatka, ali ih podsetio da je na prošloj Farmi nagrada bila razgovor sa porodicom.

Opet je nastala galama oko Simonide i Čupe.

"Ja neću da se prostituišem zbog minuta", vikala je Simonida.

Jelena Jovanović kaže da se ne ljuti na Simonidu i da joj je ona najbolja drugarica.

Edin kaže da je igra bila zanimljiva."Sve je bilo super, ali Simonida je odustala. U pitanju je kolektiv i mislim da nije dobro postupila".

Marijana je rekla da joj je to bio prvi zadatak. "imam sreće što sam ovaj zadatak radila sa Vanilom i super smo se snašli. Dobro smo funkcionisali".

Zorica kaže da ljudi ne znaju da se igraju.

20.11 - Simonida i Čupo su se posvađali oko zadatka

Pevač je optužio Simonidu da sabotira zadatak.

"Za pola sata tri puta je išla u toalet, a onda je prala veš, namerno me je vodala, iako sam prehlađen i u majici", rekao je Čupo.

20.07 - Jelena Golubović sprema kuću

"Meni neko kaže da smrdim i ne perem ruke, znate koliko prašine je bile ovde ispod krevete, a tek kakve su zavese. Debela, ne znam ni kako uđe u ono bure da se okupa", pričala je Jelena o Divni dok je prala zavesu.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja