Romana: Fotos je tražio da raskinemo zbog Interpola!

Ispričala svoju životnu dramu

Romana: Fotos je tražio da raskinemo zbog Interpola!

Stars -
Pevačica je otkrila Mis Svetlani koliko je njena veza sa Fotosom, advokatom s Kipra, bila dramatična i šta se sve dešavalo

Pevačica Romana rešila je da se otvori Mis Svetlani te je tako ispričala detalje iz svoje burne veze sa advokatom s Kipra Fotosom.

Ona je, naime, ispričala kako je bila kod njega u Atini kada joj je on saopštio da želi da raskine, nakon čega je pokupila stvari i vratila se u Beograd.

"Samo što sam stigla iz Atine i zazvoni mi telefon, on me zove i kaže da svima ispričam da mi više nismo zajedno. Ja ga pitam o čemu se radi, a on mi kaže kako je među nama sve u redu, ali niko ne sme da zna da smo zajedno, navodno, zbog računa, Interpola...", rekla je Romana i dodala da se nakon toga nisu videli mesec dana i da mu je samo poslala poruku da vidi da li je živ i nastavila:

"Svega je tu bilo! Onda sam ja otišla na Kipar, samo što sam sletela, on me zove da mi kaže da ne smem tu da budem i da odmah moram da se vratim nazad, a ja iznajmila auto, rezervisala hotel...", rekla je i dodala da su novine pisale o njihovoj vezi, ali da ona tada ni sa kim nije razgovarala i da joj nije bilo jasno kako dolaze do informacija.

"Ženo, znaš li šta je tu sve bilo, zabranio mi je da idem u Grčku. Onda se pojavila neko druga devojka, ali po njegovim rečima to nije bilo tačno, već se radilo o nekom novcu i papirima".

Romana je ispričala i da je Fotos, posle svaga, došao kod nje da je moli da se pomire i da ju je čak zaprosio."Ja sam mu rekla da se samo skloni iz mog života. I prošle godine se oženio", zaključila je Romana.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track