Suzana Mančić izašla iz bolnice: Štap mi je postao modni detalj
Foto: Damir Dervišagić

Posle operacije ide u banju

Suzana Mančić izašla iz bolnice: Štap mi je postao modni detalj

Stars -
Srećna sam što sam napokon došla svojoj kući. Sve me još uvek boli. Ujutru naročito, ali uskoro idem u banju gde me očekuje rehabilitacija pa se nadam da ću, za otprilike mesec dana, biti kao nova, rekla je Suzana Mančić

Suzana Mančić ne staje. Nakon što je ugradila i drugi veštački kuk i tek izašla iz bolnice u kojoj je provela dve nedelje, ona priprema promociju svoje druge knjige. Kaže, pisala je i u bolničkom krevetu. Sada se oseća bolje, iako još ima bolove.

"Srećna sam što sam napokon došla svojoj kući. Sve me još uvek boli. Ujutru naročito, ali uskoro idem u banju gde me očekuje rehabilitacija pa se nadam da ću, za otprilike mesec dana, biti kao nova", rekla je Suzana, dodajući da nju ne može niko i ništa da zaustavi.

Kreće se uz pomoć štapa, koji joj je, kako kaže, postao i modni detalj. "Baš sam nedavno dobila od svoje prijateljice dva lepa, elegantna štapa. Rekla mi je: "Ne ide da nosiš ove obične, metalne. Ti si dama, uz tebe ide elegantan štap", u svom šaljivom maniru priča Suzana.

Najveća podrška su joj ćerke, koje joj pomažu oko svega, a pomalo su je i razmazile. Pre odlaska u banju, Suzana će predstaviti novu knjigu. Ona će najpre u petak održati promociju, a potom će se pojaviti i na sajmu sa drugim delom romana "Neukrotivo srce", koja se zove "Kao da sam sanjala".

"Bio mi je cilj da se pošto-poto oporavim do sajma. Malo sam čak radila i dok sam bila u bolnici. Pre te velike manifestacije imaću promociju za novinare i za prijatelje, i to ovog petka. Jako sam srećna zbog toga. Doći ću uz pomoć štapa", rekla je Suzana.

Nova knjiga, prema njenim rečima, neće biti previše provokativna kao prvi deo. Ona je tada uzburkala javnost otkrivajući sve o svom ljubavnom životu, uključujući i kućni video sa bivšim mužem koji se u jednom trenutku pojavio u javnosti.

"Ova knjiga je nastavak prve, s tim što je zrelija i bolja. Takođe se može svrstati u romansirane autobiografije. Dok sam u prethodnoj govorila o osamdesetim godinama prošlog veka, u ovoj govorim o devedesetim. U njima sam ostala bez muža, bez domovine... Tih godina desilo se bombardovanje, bila je kriza i ratno stanje... Izgubila sam dosta toga, ali nisam veru u bolju budućnost i vedar duh. Govorim o stanju u tadašnjoj Jugoslaviji, ali na moj način."

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track