47. DAN KAŽNJENI: Krečili, pa se manje svađali!

Paklena nedelja

47. DAN KAŽNJENI: Krečili, pa se manje svađali!

Stars -
Farmeri su dobili zadatak da u toku noći okreče spavaću sobu i da potom operu tragove od farbe i da sve to odrade do zore i da ne smeju da legnu dok poslove ne završe

Farmeri su noćas bili poprilično aktivni jer su krečili i brisali veliku spavaću sobu. Naime, ukućanima je prvo došlo u kome je farmerima predložen izazov, ali su u njemu mogli da učestvuju jedino ako svi na to pristanu. Neki su odbili, među kojima Lepi Mića i Šeki Turković.Zadruga je poslala pismo sa zadatkom da svi moraju da učestvuju u izazovu kako bi bila okončana paklena nedelja, ali je jedinu uslov da svi učestvuju u izazovu. Mića je prokomentarisao da je to samo trik i da produkcija želi da izazove sukob na ovakav način tako što bi farmeri koji su pristali na izazov napali one druge.Farmeri su dobili zadatak da u toku noći okreče spavaću sobu i da potom operu tragove od farbe i da sve to odrade do zore i da ne smeju da legnu dok poslove ne završe."Ovo pismo bi nam stiglo i da smo pristali na izazov!", prokomentarisao je ovonedeljni gazda Lepi Mića.Neki su odbijali da se uključe u krečenje, a nekima nije bio problem da se bace na posao, a među najvrednijima su bili Katarina Grujić, Boris Stamenković, Edin Škorić, Slobodan Đurković, Jelena Jovanović, Ivan Marinković, Hristijan Todorovski i Čupo Kalač. U jednom trenutku je Sloba otišao da skuva kafu, a kada ga je Romana Panić pitala šta radi, on je odgovorio:"Kuvam kafu za majstore!", našalio se mladi pevač, dok je Jelena Golubović zamešala farbu jer samo ona zna tehniku.

16.46 - Džidža priča sa Simonidom o Mikiju

"Ja nisam sigurna da li sam zaljubljena u Mikija. Postoje stvari koje mi odgovaraju i one koje mi smetaju. Ja ću to videti tek kad izađem, ne mogu sada", rekla je i dodala. "On mi je rekao da se zaljubio u mene, a ja sam mu rekla da ćemo pričati kad izađemo odavde".

14.03 - Ekrem je predložio Mis Svetlani da rade isto što je radio sa Vendi.

"Je l' si gledala Farmu kad sam bio sa Vendi? E da nije ona bila sa mnom, odmah bi je izbacili. Hoćeš da ti i ja pravimo ovde isto tako šou. Malo ću da te uhvatim, ništa seks, samo malo da se mazimo, pitao je Jevrić Mis Svetlanu.

"Pa znaš šta, to je već bilo, bićemo dosadni", rekla je Svetlana, dok je Ekrem tvrdio da neće biti isto jer je ona druga žena.

http://www.youtube.com/watch?v=x9vY_3CcexY

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track