Nataša Bekvalac: S Kostićem sam bila iz ljubavi, nije mi davao novac!

Otvorila dušu

Nataša Bekvalac: S Kostićem sam bila iz ljubavi, nije mi davao novac!

Stars -
Miodrag je bio moja velika podrška, ali ne finansijska. Nije mi davao novac i skupe poklone. Mnogo sam ga volela, jer mi je bio oslonac u životut, iskrena je bila Bekvalčeva

Pevačica Nataša Bekvalac gostujući u jednoj emisiji zabavnog karaktera govorila je o svojim muškarcima. Pričala je kako joj je bilo u vezi sa Miodragom Kostićem i u braku sa Danilom Ikodinovićem.

Nataša se poverila voditeljki Jeleni Bačić Alimpić, u emisiji "Dobro veče Srbijo".

"Miodrag je bio moja velika podrška, ali ne finansijska. Nije mi davao novac i skupe poklone. Mnogo sam ga volela, jer mi je bio oslonac u životu. Jedini sponzor koga sam imala u životu je moj otac", rekla je lepa Nata.

Nataša i Miodrag Kostić
Nataša i Miodrag Kostić

Jeleni Bačić Alimpić koja je poznata po direktnim i provokatnim pitanjima, želela je da sazna zašto se njen brak sa bivšim vaterpolistom Danilom Ikodinovićem raspao.

"To su bile najlepša godine mog života. Nažalost, nesreća ga je promenila, pa je promenila i naš život", iskrena je bila Bekvalčeva.

Tokom gostovanja u ovoj emisiji, pevačica se osvrnula i na veridbu sa manekenom Vladom Vuksanovićem.

"Naša veridba nije marketniški trik, niti farsa, kao što se priča. Vlada me je zaprosio na moj 33. rođendan, koji sam slavila na Ibici. Tada sam dobila prsten od njega", izjavila je Nataša.

Nataša i Dača
Nataša i Dača

Verenici Nataša i Vlada
Verenici Nataša i Vlada

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track