ČITAM TANKU ROZE KNJIGU: Mimi Oro odgovarala na „teška“ pitanja Kurira!
Foto: Marina Lopičić

EKSKLUZIVNO: Intervju, Milica Živanović, zvana Mimi Oro

ČITAM TANKU ROZE KNJIGU: Mimi Oro odgovarala na „teška“ pitanja Kurira!

Stars -
Ne znam tačno kako se zove, nešto kao „Pravila za bolji život“. Tu te uče kako da pravilno dišeš. Kad pročitam, reći ću ti i ko je pisac. Sad samo znam da je žena napisala

Milica Živanović otvoreno je govorila o sebi za Kurir.U razgovoru s Mimi Oro otkrili smo mnogo zanimljivih detalja o starleti, a najveću pažnju privukao je njen odgovor na pitanje da li čita. Starleta je ponovo dala materijala za smeh i povod da njene hit izjave prepričava cela nacija. Mimi priznaje da baš i ne voli da čita, ali ako mora, omiljene knjige su joj tanke! Kako kaže, trenutno čita jednu tanku roze. Podsetimo, Milica je postala popularna kad je u emisiji „Vip 24“, koja se emituje na televiziji Hepi, odvalila da je najveća ptica na svetu „oro“. Takođe, nije znala kad je počeo Prvi svetski rat.Voliš li da čitaš knjige?- Misliš iz fakulteta ili ovako? Pa, ono, kako da kažem. Ja više volim da čitam neke tanke knjige. Dobro to za fakultet, to se ne računa, nego ovako. Evo sad čitam neku knjigu. Ono, u stvari, uzela sam je i tek treba da počnem da je čitam.Koja je to knjiga?- Pa, neka roze knjiga.Roze knjiga?- Da, neka roze. Tanka. Roze boje. Nju treba da počnem da čitam, ali nikako. Ne znam tačno kako se zove, nešto kao „Pravila za bolji život“. Tako nešto. Tu te uče kako da pravilno dišeš. Kako da prećutiš i nasmeješ se kad te neko iznervira, i tako.Jesi li naučila nešto od toga?- Pa ono, ne znam, ja sam sad samo bacila oko na nju, lepe su joj korice, ali nisam je čitala. Kad pročitam, reći ću ti i ko je pisac. Sad samo znam da je žena napisala, ali ne znam kako se zove, ne pamtim imena baš nešto.Govoriš li neki strani jezik?- Od svakog jezika znam pomalo. Onako, baš volim jezike i tako to. Normalno je da čovek bude nešto malo informisan na engleskom, malo na španskom, uz serije, na turskom i nemačkom isto. Znam i latinski isto. Ono, kako beše, „Dođoh, videh, pobedih“, podseti me prvu reč samo.U emisiji nisi znala kad je bio Prvi svetski rat, da li si naučila?- Pa ljudi su preterali sa time. Ako me neko pita kad je bio koji svetski rat, odgovoriću mu, možda ću da promašim za neku godinu, ali reći ću približno.Pa jesi li naučila?- Pa jesam otprilike.Pričalo se da se baviš prostitucijom i da si otvorila profil na sajtu za poslovnu pratnju, ima li istine u tome?- Ma kakvi, to je takva izmišljotina. Neko je stavio moju sliku. Naravno da se ne bavim prostitucijom niti bi mi to ikada palo na pamet! Ja taj profil ne bih ni znala da otvorim. Ne znam kako sam i Fejsbuk otvorila, mislim da mi je pomogao drugar, a kamoli to!

Ne mogu da stanem u „fiću“Kada bi dečko došao po tebe u „fići“, da li bi ušla u taj auto?- Kolika sam, ja ne bih mogla da stanem u „fiću“! Inače, zbog bezbednosti ne volim stari auto koji se raspada, ali dečko koji mi se sviđa i kojeg volim ne mora ni da ima auto. To nije bitno. Nije mi presudno bogatstvo. Uglavnom su lepi, dobri i pametni muškarci malo skromniji, a oni koji imaju mnogo para previše su nadobudni i nisu nešto lepi, pa sam ja više za one prve.

Mimi će voditi „Ludu kuću“Da li si dobila neke poslovne ponude?- U pregovorima sam s televizijom Hepi, postoji mogućnost da vodim emisiju „Luda kuća“. Trenutno još razgovaramo na tu temu, ali verovatno ćemo obaviti neko probno snimanje emisije, pa ako se pokažem dobro, moći ćete da me gledate na malim ekranima.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track