BRUTALNO PRETUČEN: Tinejdžeru (17) slomili nos na kocertu Ace Pejovića

Veselio se sa drugaricama, pa dobio batine

BRUTALNO PRETUČEN: Tinejdžeru (17) slomili nos na kocertu Ace Pejovića

Stars -
Maloletnog J. D. napali su stariji mladići koji su ga tukli dok nije izgubio svest, polomili su mu nos i zube, a u Urgentnom su mu zašili posekotinu ispod oka

Učenik trećeg razreda VI Beogradske gimnazije J. D. (17) brutalno je pretučen u subotu uveče u Kombank areni na koncertu folk pevača Ace Pejovića.

J. D. je usred koncerta oko 23 sata napao nekoliko godina stariji mladić, koji mu je pesnicama naneo teške telesne povrede - polomljeni su mu nos i zub, a na licu, ispod očiju je krvario, a u Urgentnom centru su ga zašili.

"Bio sam na tribinama sa tri drugarice. Slušali smo muziku i plesali, kada sam se slučajno sudario sa mladićem koji je u ruci nosio pivo. Video sam da mu se deo pića prosuo zbog sudara sa mnom, pa sam odmah prišao da mu se izvinim. Nisam stigao ni da progovorim kada je počeo da me udara po glavi i licu. Od udaraca sam pao na pod i izgubio svest. Drugarice su obavestile policijsku patrolu koja je privela napadača", ispričao je J. D.Vukoje D, otac srednjoškolca, ogorčen je napadom na njegovog sina.

"Ništa mi nije jasno - ni kako je moguće da svi ti ljudi koji su gledali kako mi nasilnik prebija sina nisu reagovali, ni zašto nije bilo obezbeđenja koje bi sprečilo napad, ni odakle pravo organizatoru da toči alkohol posle 22 sata. Tužiću organizatora koncerta da bih saznao kako je moguće da se ovako nešto dogodi", rekao je Vukoje D. Podsetimo, nepoznate osobe pokušale su da obiju kuću Ace Pejovića na Bežanijskoj kosi i opljačkaju ga baš u vreme kada je pevač imao veliki koncert u Kombank areni. Na sreću, Pejović ima privatno obezbeđenje, koje je pozvalo policiju.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track