Severinin trener otkrio tajnu njenih bedara

Tri zlatne vežbe

Severinin trener otkrio tajnu njenih bedara

Stars -
Papa tvrdi da sa njom vežba tri puta nedeljno i da pred nastup udvostručuje ritam vežbanja, ali je otkrio na koji način to mogu da urade sve dame

Fitnes instruktor Marko Papa, otkrio je tajnu Severeininog dobrog izgleda! On tvrdi da sa njom vežba tri puta nedeljno i da pred nastup udvostručuje ritam vežbanja, ali je otkrio na koji način to mogu da urade sve dame.

Funkcionalni trening usmeren na jačanje snage mišića i postizanje kondicijske izdržljivosti, način je na koji Severina telo priprema za naporne scenske nastupe. Odlazak na trening tri puta nedeljno pod nadzorom ličnog trenera Marka Pape, Severina praktkuje već duži period, a uoči nastupa u sklopu nove turneje udvostručuje ritam vežbanja.

Čučanj, iskorak i „marinci“ su tri zlatne vežbe koje Severinin lični trener preporučuje za čvrsta, vretenasta bedra. Vežbe osmišljene za Severinu usmerene su na rad mišića celog tela zbog prirode njenog posla, dok za čvrsta bedra Marko Papa otkriva posebne vežbe.

"Za izdužene i čvrste bedrene mišiće preporučujem ciljano izvođenje 3 zlatne i najjednostavnije vežbe koje praktikuje i Severina, a primerene su za svaku ženu i vežbanje kod kuće", rekao je Marko.

Na prvom mestu su čučnjevi, potom iskoraci i na kraju marinci (3 uzastopne vežbe koje uključuju do deset ponavljanja na način da se smenjuju čučanj, sklek i skok).

Svaku pojedinačnu vežbu potrebno je izvesti u tri navrata po deset ponavljanja, a Marko ističe, da spomenuti trening u rekordnom roku daje rezultate čak i ako se do sada niste kontinuirano bavili sportom.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track