Najnovije vesti

FARMA 52. DAN Simonida zavodila Vajsa

Provocira repera

FARMA 52. DAN Simonida zavodila Vajsa

Stars
Danimire, dođi da me poprskaš i da voda sliva niz moje telo, govorila je Simonida Vajsu

Simonida Ačević je ponovo počela da provocira Danimira Vajsa. U jednom trenutku je čak zamolila da dođe da je polije vodom.

"Danimire, dođi da me poprskaš i da voda sliva niz moje telo", govorila je Simonida Vajsu, a on joj je, očekivano, rekao da mu ne pada na pamet da je poliva.

Za to vreme Marijana Leontijević, Lepi Mića, Romana Panić i Ivan Marinković vodili su raspravu na dvorištu. Glavna tema je bio manekenkin odnos sa Markom Vukotićem. Ivan je rekao Marijani da je Vukotić od nje napravio budalu jer je rekao da ga ona ne zanima kao devojka, dok ona govori da joj se on sviđa. Vodila se priča i u vezi njenog poljupca sa Markom jer je svima jasno na imanju da se to desilo, a da maneken želi da pokrije tu priču, zbog svoje navodne devojke u spoljnom svetu. Mića je rekao da su to gluposti u vezi njegove devojke jer kakvu on to ima devojku kada je nije video šest meseci.

Kasnije je o istoj temi Marijana pričala i sa Edinom Škorićem i sa Jelenom Jovanović. Ona je pohvalila njih dvoje što su priznali da su se poljubili i da su u vezi, i dodale da će i ona na kraju reći da je se poljubila sa Markom.

Diskusiju su vodili i mladenci, odnosno Slobodan Đurković i Jelena Golubović, koji će se u subotu na tzv. tradicionalnoj svadbi uzeti. Njih dvoje su se dogovarali kako šta treba da izgleda na ovom veselju, a oboje su zaključili da će ovo biti interesantno zato što su oni sami po sebi specifični pa će venčanje biti interesantno i smešno.

 

OVDE PRATITE FARMU UZIVO


 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...